Bunu kimse bilemez. Banka, kişinin veya firmanın gelirine göre hesaplar yani bankanın insiyatifinde. Tabii 3-5 milyon TL için sınırsız kredi kartı vermezler.Peki bu karti almak için ne kadar gelir olmalı?
Babası kim acaba merak ettim.Bugün bir arkadaşımla konuşurken babasının sinirsiz kredi kartı olduğunu söyledi. Böyle bir şey gerçekten var mı?
Böyle bir kart varsa almak için ne kadar gelirleri olması gerekiyor?
Acunun bile olduğunu sanmıyorum. Koç, sabancı vs sayılı zenginlerde bulunur. Acunda para bitti ayrıcaHocam acun ılıcalı gibi adamlar alır o kartı en iyisi Papara gibi önceden içine para yatırmanız gereken kartları kullanmak.
Hocam net serveti 100M tl civarında acun almayacak da kim alacak o kartıAcunun bile olduğunu sanmıyorum. Koç, sabancı vs sayılı zenginlerde bulunur. Acunda para bitti ayrıca![]()
Evet hocam altında 1000e yakın çalışanı olan bi firma biliyorum sahibi firma adına 5milyona yakın limitli bi kredi kartım var demiştiVar, şirket bilançosuna göre bankalar tarafından verilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.