Sinnerclown çeviri güvenilir mi?

Forever61

Hectopat
Bu Türkçe yama sitesi güvenilir midir?

Site hakkında bilgim yok fakat daha bilindik yerlerden indirmek daha iyi ve rahat hissettirecektir.
Link Silindi.

Son düzenleme:

Bu yama paralı.

Bence aşırı fazla güvenmeyin ancak forum üzerinde bunu kullanan birisi güvenli ve çalışıyor demişti diye hatırlıyorum. Çalışsa bile çeviri yama olabilir, belki. Bu yüzden, Definitive series yerine seriyi tek tek alın ve ücretsiz yama ile oynayın. Daha pahalı oluyor maalesef çünkü, The Walking Dead: Michonne, The Walking Dead ana 4 oyun, The Walking Dead: 400 days var. Eğer Anonymous Çeviri'ye verecek paran varsa Definitive al. İngilizce bilmiyorsan kesinlikle yama şart The Walking Dead serisi için.

Son düzenleme:
Siteden herhangi bir yama indirip kuran var mı bende conan exiles yaması için düşünüyorum ?

Kullanmadım siteyi hiç. Güvenilir bir siteye benziyor ancak türkçeyamacı.com da güvenilir bir siteye benziyordu

Güveniliriz. Türkçe yamaları executable olarak paylaşmıyoruz.
yamalar winrar ve 7zip ile sıkıştırılmış şekilde paylaşılıyoruz ve doğrudan kaynak dosyayı paylaşıyoruz yani setup'umuz yok. indirdiğiniz yamalar executable yamalar değildir. işten azıcık anlayan ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…