Sinnerclown çeviri güvenilir mi?

Hocam adamlar translate çeviri yapıyorlar. Bunu da gizlemiyorlar gördüğüm kadarıyla.

Hiç ingilizce bilmeyen dostlar için faydalı denebilir. Neticede hiçbir çalışmalarından bi ücret vs. beklentileri de yok heriflerin.

Birkaç mesaj önce yerden yere vuruyordunuz hocam ne değişti?

Biz alışkınız Gand'inin bir sözü var.
Önce seni görmezden gelirler,
Sonra alay ederler,
Sonra seninle savaşırlar,
Sonra sen kazanırsın.

Mahatma Gandi

Birkaç mesaj önce yerden yere vuruyordunuz hocam ne değişti?
Değişen bir şey yok hocam. Yukarıda da dediğim ve hatta altında da yazdığı gibi arkadaşlar daha doğru düzgün Türkçe bile bilmiyorlar.

10-15 yaşlarında, hiç İngilizce bilmediği için oyun oynayamayan çocuklar için faydalı olabilir, bunu söylemeye gayret ediyorum.

Biz alışkınız Gand'inin bir sözü var.
Önce seni görmezden gelirler,
Sonra alay ederler,
Sonra seninle savaşırlar,
Sonra sen kazanırsın.

Mahatma Gandi
Sizinkisi İndire Gandi yalnız, onu da unutma.

Son düzenleme:
Biz küçümsediğiniz o gençliği seviyoruz. Unutmayin ki gelecek o gençlerdedir.

Ben nihilist düşünüyorum bu iş için çünkü bu ülkede yapılan işlerin ücretli olmadığı sürece bir kıymeti yok. Biz ücretliye geçersek bunu çok iyi anlarsınız.

Ben nihilist düşünüyorum bu iş için çünkü bu ülkede yapılan işlerin ücretli olmadığı sürece bir kıymeti yok. Biz ücretliye geçersek bunu çok iyi anlarsınız.

Hocam çok gereksiz uğraştırıcı olay bence sunucuya katıldım tıklayamıyorum davet kodu al kısmına
Zor bela kayıt oldum şimdi de indirmek istediğim Türkçe yamayı indirmek için cevap yazmam gerekiyormuş ama konu kilitli.

Son düzenleme:
Hangi konu dostum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…