W Wiseeman Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 28 Mart 2023 #31 sinnerclown dedi: Ben nihilist düşünüyorum bu iş için çünkü bu ülkede yapılan işlerin ücretli olmadığı sürece bir kıymeti yok. Biz ücretliye geçersek bunu çok iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... hocam emekleriniz ödenmez var olun, sağ olun yakuza serisine de bi baksanız harika olacak )
sinnerclown dedi: Ben nihilist düşünüyorum bu iş için çünkü bu ülkede yapılan işlerin ücretli olmadığı sürece bir kıymeti yok. Biz ücretliye geçersek bunu çok iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... hocam emekleriniz ödenmez var olun, sağ olun yakuza serisine de bi baksanız harika olacak )
umudu401 Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #32 ben güvenilir olduğuna emin dğeilim gakliba onun yüzünden steam hesap gitmiş olabilir
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 7 Haziran 2023 #33 umudu401 dedi: ben güvenilir olduğuna emin dğeilim gakliba onun yüzünden steam hesap gitmiş olabili Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duyuyorum.Steam hesabı ile yamanın ne alakası var.
umudu401 dedi: ben güvenilir olduğuna emin dğeilim gakliba onun yüzünden steam hesap gitmiş olabili Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duyuyorum.Steam hesabı ile yamanın ne alakası var.
KeremWasTaken Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #34 @sinnerclown Merhaba kayıt olma istedim. Fakat Discord sunucusu çalışmıyor. Kayıt olamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #35 KeremWasTaken dedi: @sinnerclown Merhaba kayıt olma istedim. Fakat Discord sunucusu çalışmıyor. Kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube kanalımızdaki linkten gelebilirsin. Burada link göndermek yasak. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
KeremWasTaken dedi: @sinnerclown Merhaba kayıt olma istedim. Fakat Discord sunucusu çalışmıyor. Kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube kanalımızdaki linkten gelebilirsin. Burada link göndermek yasak.
KeremWasTaken Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #36 sinnerclown dedi: YouTube kanalımızdaki linkten gelebilirsin. Burada link göndermek yasak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
sinnerclown dedi: YouTube kanalımızdaki linkten gelebilirsin. Burada link göndermek yasak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #37 @sinnerclown Merhaba, batman arkham knight için de bir yama yapabilseniz güzel olur aslında.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #38 Tolga Doğan dedi: @sinnerclown Merhaba, batman arkham knight için de bir yama yapabilseniz güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla... Dostum mevcut tool çalışmıyor guncelletebilirsek bakarız.
Tolga Doğan dedi: @sinnerclown Merhaba, batman arkham knight için de bir yama yapabilseniz güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla... Dostum mevcut tool çalışmıyor guncelletebilirsek bakarız.
Myotismon_43 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #39 sinnerclown dedi: Dostum mevcut tool çalışmıyor guncelletebilirsek bakarız. Genişletmek için tıkla... İnanın Batman arkham kinghtın yamasını çıkarırsanız her gün dua ederim serinin bir tek bu oyunu kaldı
sinnerclown dedi: Dostum mevcut tool çalışmıyor guncelletebilirsek bakarız. Genişletmek için tıkla... İnanın Batman arkham kinghtın yamasını çıkarırsanız her gün dua ederim serinin bir tek bu oyunu kaldı
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 27 Haziran 2023 #40 Myotismon_43 dedi: İnanın Batman arkham kinghtın yamasını çıkarırsanız her gün dua ederim serinin bir tek bu oyunu kaldı Genişletmek için tıkla... Sen bize dua et genede belki bir çözüm yolu buluruz.
Myotismon_43 dedi: İnanın Batman arkham kinghtın yamasını çıkarırsanız her gün dua ederim serinin bir tek bu oyunu kaldı Genişletmek için tıkla... Sen bize dua et genede belki bir çözüm yolu buluruz.