Başka kim yapacaktı : ) Hesabı açın sulh olalım.
Benim sinnerclown ile alakam yok sadece kullanıcıyım, iletişim kanalları belli. Ben yalancı ve iftiracı oldugunuzu düşünüyorum. Onlardan da asla süphelenmiyorum. İddia ettiğiniz gibi bir durum varsa bunun uygun ve yasal yolları mevcut.
Ki böyle bir dolandırıcılık teknik açıdan mümkün görünmüyor. Çünkü daha önce de söylediğimiz gibi,
sitedeki yama dosyaları pak uzantılı ve onları sadece oyun klasöründe ilgili yere kopyalamanız isteniyor, bu dosyalar ne açılabilir bir dosya, ne de açılması isteniyor. iddia ettiğiniz gibi bir hesap çalma durumu nasıl oldu acaba?!!! Bu konuda bir cevap da vernediniz.
Her iki sitede de çok sayıda insan sinnerclown'dan idda ettiğiniz gibi bir durumun olamayacağını söyledi, azıcık bu işten anlayan bunun mümkün olmadığını bilir dedi. Ve
tek bir kişi dahi "hayır, bu durumda da bahsi geçen tarzda bir dolandırıcılık ihtimali vardır, mümkündür" demedi. Ben de bu konuda bunun yapılamayacağına dair kaynak metinler aktardım. Daha ne konuşuyorsunuz, sizin yaptığınız hem çok çirkin bir yüzsüzlük hem de büyük bir ahlaksızlık olarak görünüyor.
Eğer gerçekten haklı iseniz bilin ki haklı görünmüyorsunuz, böyle davranarak kendinizi daha da haksız duruma düşürdünüz. Benim ilgim, organik bağım yok dediğim gibi, hakkın kimin yanında olduğuna bakmam, haklının yanında olurum ama bu durumda haklı olma ihtimalinizi göremiyorum.
Sizin iddianızı belgeleyici, ispatlayıcı bir durumunuz varsa savcılığa gidin, buraları kirletmeyin. Çünkü iddia ettiğiniz ciddi bir suç konusu, burada olmanız basit bir iftiracı olduğunuzu ve hakkınızı da ahlaksız bir şekilde aradığınızı düşündürür tabii olarak.
Sinnerclown'un en son yüklediği pak uzantılı Psychonauts 2 Türkçe Yama dosyasını tarattık, bakalım virüs var mıymış diye, işte ekran görüntüsünden görebileceğiniz gibi "hiç tehdit algılanmadı!" Avast ve IObit Malware Fighter ile taradım.
Var mı sinnerclown yamalarından virüs tespit edilen bir dosya, hadi virüs var diye kim iddia ediyorsa, göndersin de hepimiz görelim virüslü dosyayı! Sinnerclown platformunda yüzlerce direk indirilebilen ücretsiz yama linki mevcuttur, içlerinden birinde mutlaka bulursunuz, zor olmamalı!
İddiacının yamalarda virüs olduğunu ispatlamak için antivirüs raporunu göstermek yerine, siteyi sahteci ve dolandırıcı diye şikayet etmesi, site açıldığında şüpheli olarak kimlik avi ikazının yayınlanmasına sebep olması ve bunu kendinin yaptığını itiraf etmesi ve siteyi tehdit etme yoluna başvurması, iddiasının asılsız, yalan ve iftira olduğunu bir kez daha göstermektedir. İlaveten açık kaynak ve çalıştırılabilir olmayan ve açılması da istenmeyen pak uzantılı dosyalardan teknik olarak virüs vs. bulaşmasına imkan olmaması, yine iddiasının aslsız bir suçlamadan ibaret olduğunu zaten göstermekteydi.