Sinop'ta okunur mu?

Demek istediğini anladımda alkollü mekan sahil ortamı vb bahsediyorum
Sahil şeridinde olduğu için sahil hareketlidir. Yani akşamları sahilde bira cips yapabilirsin veya işte voleybol falan. Alkollü mekan da illa vardır ama bir Alanya barlar sokağı bekleme derim.

Şöyle diyeyim hocam, Merkez ilçesinden bahsediyorum, Sinop'ta aman aman yapabileceğiniz pek bir şey bulamazsınız. İlçenin kendisi zaten daha yeni yeni gelişmiş durumda, 5 sene önce doğru düzgün hiç bir şey yoktu orada, belediye yeni yeni çalışıyor. Gezilir ama yaşanmaz bir yer bence.

Karadeniz illerinin çoğunda zaten gece hayatı yokki? Hangi insan Karadeniz illerinden gece hayatı beklentisine sahip olur ki? Bölge olarak diyorum marmara bölgesinde olup Karadeniz'e sınırı olanları değil.
Karadenizde yaşamayıp Önyargılı davranmayın hayatımı Trabzon'da geçirdim gayette gece hayatı cıvıl cıvıl onun haricinde rize ordu samsunda o şekilde

Karadeniz'de yaşamayıp ön yargılı davranmayın hayatımı Trabzon'da geçirdim gayet de gece hayatı cıvıl cıvıl onun haricinde Rize ordu samsunda o şekilde

Dostum sen neyden bahsediyorsun seni Antalya'da Didim'de veya Bodrum'da bir yerlere götürürüm aklın hayalin şaşar Trabzon'un falan yüzüne bakmazsın :D.

Karadenizde yaşamayıp Önyargılı davranmayın hayatımı Trabzon'da geçirdim gayette gece hayatı cıvıl cıvıl onun haricinde rize ordu samsunda o şekilde
Yok demiyorum hocam sınırlı sadece ben gitmedim görmedim ama sınırlı olduğunu düşünüyorum. Ha vardır ama İzmir İstanbul Ankara gibi hareketli olduğunu düşünmüyorum.

Yetindiğimden bahsediyorum dostum ben buralarda hiç yoktan iyi yani demek istediğim bu şehirlere kıyasla sinop nasıl biryer
Tatil yeri değil hocam. Bir sahili turlayalım, mağazalardan alışveriş yapalım gibisinden bir şehir. Hala duruyor mu bilmiyorum ama Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve Sinop Tarihi Cezaevi var gezecek. Bir kere de Merkez'de kalan Roda Döner'e de gidebilirsiniz, çocukluğumda hep oradan yerdim de cezaevi'nin bir duvarını açmak için tüm binaları sol tarafa taşıdılar.

Tatil yeri değil hocam. Bir sahili turlayalım, mağazalardan alışveriş yapalım gibisinden bir şehir. Hala duruyor mu bilmiyorum ama Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve Sinop Tarihi Cezaevi var gezecek. Bir kere de Merkez'de kalan Roda Döner'e de gidebilirsiniz, çocukluğumda hep oradan yerdim de cezaevi'nin bir duvarını açmak için tüm binaları sol tarafa taşıdılar.
Peki gezilecek yerler bir yana ortamları nasıl hocam

Gelişmişlik okulun konumu (fen edebiyat fakültesi), gece hayatı, merkeze gidiş geliş vb. bilgi verebilir misiniz?
Eğitimi nasıldır bilemem, orda okumadım ama uzun zamandır burada yaşıyorum. Bildiklerimi yazayım sen karar ver. Fakülte merkeze 7km uzakta, şehirle alakası olmayan bir yerde. Saçma bir yerleşkesi var, kampüs demeye bin şahit(bence değil). Ulaşım dolmuşla sağlarsın, büyük şehirdeki gibi zırt pırt dolmuş geçmez sıkış tıkış gider gelirsin, yarım saatte bir anca bulursun o da yaşadığın muhite göre. Kiralar çok pahalı, eğer ev tutayım dersen tek başına öğrenci adam için imkansız, ev sahipleri öğrenciye saplama derdinde. Sinop yazın hareketli, kışın öğrencilere kalıyor şehir, gece 11den sonra herkes evinde olur. Büyük şehirden geleceksen kesinlikle canın sıkılır. İmkanlar çok kısıtlı, büyük şehir imkanları bekleme. Ben öğrenci olsaydım ihtimaller dahilinde bile bırakmazdım, tabi kişisel bir durum. Eğer atlayayım zıplayayım derdin yoksa, okuluma gider evime gelir dersimi çalışabilirim diyorsan, sakin şehir olmasının avantajını yaşayabilirsin, aklın dışarılarda kalmaz, dikkatini dağıtacak birşeyler olmaz. Sadece dersime odaklanayım diye düşünen biri için ideal bir yer bence. Aklıma gelenler bunlar, kaderini sen belirle.
Edit: Burası maneviyat yönünden de baya eksik bir şehir. Karadeniz’le alakası yok, İzmir’e hiç gitmedim ama küçük İzmir de derler. Kendini tutmaz, rüzgarda savrulursan bol bol günah point kasabileceğin aktiviteler edinebilirsin, bana göre değil ben tavsiye etmem. Benim gibiysen kesin gelme.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı