Evimde yatak odasına kablo çektirdim ama işim dolayısıyla evde laptop da kullanıyorum. Ethernet girişi yok hem sinyali güçlendirmek için kablo takacağım bir sinyal güçlendirici lazım genellikle TP-LINK öneriliyor. Aklında model bulunan varsa önerebilir mi ?
Bütçe 150-200TL
İnternet hızım 35/mbps.
35/35 alabileceğim bir şey olursa güzel olur.
Hocam siyah olan küçük cihazdan bahsediyorsanız bende var zaten ama hiç bir işimi görmüyor durmadan kopma yaşanıyor ve kablo girişi yok.
Kısaca kablo bağlayabileceğim bir router lazım.
Hocam siyah olan küçük cihazdan bahsediyorsanız bende var zaten ama hiçbir işimi görmüyor durmadan kopma yaşanıyor ve kablo girişi yok.
Bende de mercusys MW-300re var dediğiniz gibi sürekli kopuyor bunun bir çözümü yok sanırım statik IP de atadım daha bir sürü ayar yaptım ama sonuç aynı bende de kablo en net çözüm sanırım.
Bende de mercusys MW-300re var dediğiniz gibi sürekli kopuyor bunun bir çözümü yok sanırım statik IP de atadım daha bir sürü ayar yaptım ama sonuç aynı bende de kablo en net çözüm sanırım.
Evimde 1 kasa 2 de laptop var 1ini iş için kullanıyorum ve onda Ethernet girişi bulunmuyor düzgünce hiç kopmadan internet kullanamaz miyim hocam ya bir de kablo bağlayacağım direkt wifi'den alacak cihaz bağlantıyı.
Hocam siyah olan küçük cihazdan bahsediyorsanız bende var zaten ama hiçbir işimi görmüyor durmadan kopma yaşanıyor ve kablo girişi yok.