Sinyal Güçlendirici Tavsiyesi

TunahanKaraca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 3 yıl önce TP-Link AC1200 sinyal güçlendiricisini kullanıyordum idare ediyordu. Ancak yakın zamanda bozuldu ve yeni bir güçlendirici alacağım bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Çok pardon gözümden kaçmış bütçe en fazla 500 TL internet hızı ise modem yanında ölçtüğümde 200 megapiksel civarı hız alıyorum.

Paket hızınız ne hocam? 200 Mbps mi yani hızınız. Bu arada "megapiksel" ekran çözünürlüğü birimi olarak kullanılır. İnternet hız (daha doğrusu data hızı) birimi olarak Mbps kullanıyoruz ve açılımı "Megabit per second" (saniyedeki Megabit)

Selam, size TP-Link TL-WA854RE modelini öneririm. Modeminizin 200 Mbps hızını destekleyecek bu model, 500 TL'lik bütçenize de oldukça uygun. TL-WA854RE, tek bantlı bir cihaz olup 300 Mbps'ye kadar hız destekliyor. Evinizin Wi-Fi kapsama alanını genişletmek için etkili ve ekonomik bir çözüm.

Paket hızınız ne hocam? 200 Mbps mi yani hızınız. Bu arada "megapiksel" ekran çözünürlüğü birimi olarak kullanılır. İnternet hız (daha doğrusu data hızı) birimi olarak Mbps kullanıyoruz ve açılımı "megabit per second" (saniyedeki megabit)

Kusura bakmayın pek bilgim yok konularda evet 200 Mbps.

Selam, size TP-Link TL-WA854re modelini öneririm. Modeminizin 200 Mbps hızını destekleyecek bu model, 500 TL'lik bütçenize de oldukça uygun. TL-WA854re, tek bantlı bir cihaz olup 300 Mbps'ye kadar hız destekliyor. Evinizin Wi-Fi kapsama alanını genişletmek için etkili ve ekonomik bir çözüm.

Öneriniz için teşekkür ederim bu AC1200 modelinden daha mı iyi yoksa aynı seviyedeler mi?

Şimdi biraz modellere baktım da ben biraz eskide kalmışım :) 500 TL bütçe sanırım biraz düşük şu an ki piyasaya göre. Arttırmaya çalışacağım.

Son düzenleme:

Öneriniz için teşekkür ederim bu AC1200 modelinden daha mı iyi yoksa aynı seviyedeler mi?

Sizin AC1200 dediğiniz RE305 küçük çift antenli menzil genişletici mi? Yoksa modem mi? O isimde bir de modem var.

Eğer RE305'ten memnun kalmadıysanız yukarıda arkadaşın önerdiği model çok daha düşük modeli.

RE305 şu anda 1000 TL civarında, ondan daha iyisini istiyorsanız 1300-1500 gibi bir cihaz bakmanız lazım.

Selam, size TP-Link TL-WA854RE modelini öneririm. Modeminizin 200 Mbps hızını destekleyecek bu model, 500 TL'lik bütçenize de oldukça uygun. TL-WA854RE, tek bantlı bir cihaz olup 300 Mbps'ye kadar hız destekliyor. Evinizin Wi-Fi kapsama alanını genişletmek için etkili ve ekonomik bir çözüm.
Öneriniz için teşekkür ederim dediğim gibi bütçeyi arttırabilirsem sanırım dhaa rahat olur.

Şimdi biraz modellere baktım da ben biraz eskide kalmışım :) 500 TL bütçe sanırım biraz düşük şu an ki piyasaya göre. Arttırmaya çalışacağım.

Ben de tam onu yazıyordum bütçe çok düşük eğer RE305 size yetmediyse.

Sizin AC1200 dediğiniz RE305 küçük çift antenli menzil genişletici mi? Yoksa modem mi? O isimde bir de modem var.

Eğer RE305'ten memnun kalmadıysanız yukarıda arkadaşın önerdiği model çok daha düşük modeli.

RE305 şu anda 1000 TL civarında, ondan daha iyisini istiyorsanız 1300-1500 gibi bir cihaz bakmanız lazım.
Evet menzil genişleticiydi ama reset atmam gerekti ve kurulumda sıkıntı çıktı bir anda bir kere daha şansımı deneyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı