messnlll Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 6 13 Ekim 2021 #1 Her şey sağlam ama monitöre sinyal gelmiyor.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 13 Ekim 2021 #2 Farklı VGA/HDMI deneyin. Artı 0 Eksi
emir çetin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #3 messnlll dedi: Her şey sağlam ama monitöre sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki her şey sağlam değilmiş: Einsteainden bile daha zekiyim değil mi heheheehh Artı 0 Eksi
messnlll dedi: Her şey sağlam ama monitöre sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki her şey sağlam değilmiş: Einsteainden bile daha zekiyim değil mi heheheehh
KS KS messnlll Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 6 13 Ekim 2021 #4 emir çetin dedi: Demek ki her şey sağlam değilmiş: Einsteainden bile daha zekiyim değil mi heheheehh Genişletmek için tıkla... 2 tane farklı kablo ve dönüştürücü denedim başka bilgisayarda çalışıyor sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor 389072 dedi: Farklı VGA/HDMI deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim fakat sonuç aynı ikisi de ilk gün çalıştı sonraki gün sinyal vermedi Artı 0 Eksi
emir çetin dedi: Demek ki her şey sağlam değilmiş: Einsteainden bile daha zekiyim değil mi heheheehh Genişletmek için tıkla... 2 tane farklı kablo ve dönüştürücü denedim başka bilgisayarda çalışıyor sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor 389072 dedi: Farklı VGA/HDMI deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim fakat sonuç aynı ikisi de ilk gün çalıştı sonraki gün sinyal vermedi
emir çetin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #5 messnlll dedi: 2 tane farklı kablo ve dönüştürücü denedim başka bilgisayarda çalışıyor sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor. Denedim fakat sonuç aynı ikisi de ilk gün çalıştı sonraki gün sinyal vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörde sıkıntı olabilir mi? Başka bilgisayarda çalışmış diyorsunuz? Artı 0 Eksi
messnlll dedi: 2 tane farklı kablo ve dönüştürücü denedim başka bilgisayarda çalışıyor sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor. Denedim fakat sonuç aynı ikisi de ilk gün çalıştı sonraki gün sinyal vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörde sıkıntı olabilir mi? Başka bilgisayarda çalışmış diyorsunuz?
KS KS messnlll Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 6 14 Ekim 2021 #6 emir çetin dedi: Hocam monitörde sıkıntı olabilir mi? Başka bilgisayarda çalışmış diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 tane monitör denedim ikisi de ilk gün çalıştı sonraki günlerde sinyal yok demeye başladı başka bilgisayarlarda çalışıyor monitörler. Artı 0 Eksi
emir çetin dedi: Hocam monitörde sıkıntı olabilir mi? Başka bilgisayarda çalışmış diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 tane monitör denedim ikisi de ilk gün çalıştı sonraki günlerde sinyal yok demeye başladı başka bilgisayarlarda çalışıyor monitörler.
seko83 Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 543 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #7 O zaman ekran kartında bir sorun olabilir sürücüleri ddu ile silip temiz kurulum yapın yine olmazsa baska bir ekran kartı takıp deneyin Artı 0 Eksi
O zaman ekran kartında bir sorun olabilir sürücüleri ddu ile silip temiz kurulum yapın yine olmazsa baska bir ekran kartı takıp deneyin
KS KS messnlll Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 6 14 Ekim 2021 #8 seko83 dedi: O zaman ekran kartında bir sorun olabilir sürücüleri DDU ile silip temiz kurulum yapın yine olmazsa baska bir ekran kartı takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama sadece HDMI girişi olan monitörde sıkıntısız çalışıyor sadece dönüştürücü kullandığım monitörlerde çalışmıyor. Artı 0 Eksi
seko83 dedi: O zaman ekran kartında bir sorun olabilir sürücüleri DDU ile silip temiz kurulum yapın yine olmazsa baska bir ekran kartı takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama sadece HDMI girişi olan monitörde sıkıntısız çalışıyor sadece dönüştürücü kullandığım monitörlerde çalışmıyor.
JustedGE Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 69 14 Ekim 2021 #9 messnlll dedi: Her şey sağlam ama monitöre sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Montörün düğmesine mi basıyorsun bizim kasada açma kapama tuşu biraz kayboluyor renkleri siyah diye ben ilkde tuşu görmedim sinal yok yazıyordu monitörden açıyormuşum vay be PC'den de anlamadığım zamanlar. Artı 0 Eksi
messnlll dedi: Her şey sağlam ama monitöre sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Montörün düğmesine mi basıyorsun bizim kasada açma kapama tuşu biraz kayboluyor renkleri siyah diye ben ilkde tuşu görmedim sinal yok yazıyordu monitörden açıyormuşum vay be PC'den de anlamadığım zamanlar.