Soap1907
Hectopat
Var hocam işte üzerinde.2.4 GHz ile çalışıyormuş. Dual band göremedim.
Var hocam işte üzerinde.2.4 GHz ile çalışıyormuş. Dual band göremedim.
hocam bir şey soracam profil resminize nasıl GIF koydunuz acaba2.4 GHz ile çalışıyormuş. Dual band göremedim.
Var hocam işte üzerinde.
hocam bir şey soracam profil resminize nasıl GIF koydunuz acaba
Xiaomi de var bende hocam. Doğrudur 2.4 ile çalışıyor sadece.Ben Xiaomi cihazı için söylemiştim.
Hocam bizim evde durum şu, ben söyleyeyim siz karar verin...Yahu ben de gördüm böyle cihazları hatta almayı bile düşündük, çünkü hemen yan odada dahi internet çekmiyor, aralarında sadece duvar ve dolap var ayrıca;
E daha ne olsun? İnternetin çekmemesi için hiçbir sebep yok. Eski evde ADSL kullanırken evin her yerinde gayet de stabil kullanılıyordu, modem eskiydi üsteli ev de 3+1'di. TOKİ'nin yaptığı evlerin duvarları mı kalın (pek sanmıyorum ama
- 2+1 80m2 evde oturuyoruz.
- Modem daha sıfır, birkaç aylık yani, kutusu bile duruyordur belki.
- Bölgede fiber altyapı var. Ethernet kablosuyla veya modemin olduğu odada internete bağlanırsak problem olmuyor.
.) yoksa modemde mi sorun aramalıyım? Son olarak Router almak benim durumumda işe yarayabilir mi?
Aşağıdakilerin ikisi de extender değil mi. TP-Link olan garanti extender ama Xiaomi'den pek emin değilim Extender yazısını bulamadım. Hangisi işimi görür sizce?Hocam bizim evde durum şu, ben söyleyeyim siz karar verin...
Modem TT'nin Zyxel 5 GHz modemlerinden biri. Modelini hatırlamıyorum şu an. Evin kapısının yanına bağlı bir şekilde kullanıyoruz. TurkNet'in 100 Mbps'lik paketi mevcut. Bu modeme 4 metre uzaklıkta, oturma odasında bulunan TV'de 8-10 Mbps çekecek kadar düşük bir çekişe sahip. Bu 5 GHz modemlerin 5 GHz kısımlarında çekiş oldukça düşük sanıyorum. Çünkü 2.4 GHz full çekerken, 5 GHz yarısı kadar çekiyor her seferinde ve her yerde. Şu an evde 3 adet extender mevcut. Anca her odada verim alabiliyoruz. Ben extenderlarımızın performansından memnun olduğum için her sorana öneriyorum. Bence siz de deneyin.
Extender, genişletici gibi bir anlam taşıyor. Benimki alışkanlık olduğu için kullanıyorum da, bunların ikisi de aynı işi gören cihazlar. Fiber hızına erişmek istiyorsanız ikisi de işinizi görmez. Normal hızlar için ikisi de işinizi görür. Siz karar verin.Aşağıdakilerin ikisi de extender değil mi. TP-Link olan garanti extender ama Xiaomi'den pek emin değilim Extender yazısını bulamadım. Hangisi işimi görür sizce?
![]()
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps 2.4 GHz Sinyal Güçlendirici (Türkiye Versiyon) Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps 2.4 GHz Sinyal Güçlendirici (Türkiye Versiyon) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
TP-Link TL-WA854RE 300MBPS Wi-Fi Range Extender Fiyatı ve Özellikleri
TP Link TL WA854RE 300MBPS Wi Fi Range Extender fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. TP Link TL WA854RE 300MBPS Wi Fi Range Extender en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Şimdi size iki görsel bırakıyorum hocam. Bu attığınız Xiaomi cihazın fiber olmayan internete etkisini daha iyi gösterecektir.Aşağıdakilerin ikisi de extender değil mi. TP-Link olan garanti extender ama Xiaomi'den pek emin değilim Extender yazısını bulamadım. Hangisi işimi görür sizce?
![]()
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps 2.4 GHz Sinyal Güçlendirici (Türkiye Versiyon) Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps 2.4 GHz Sinyal Güçlendirici (Türkiye Versiyon) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
TP-Link TL-WA854RE 300MBPS Wi-Fi Range Extender Fiyatı ve Özellikleri
TP Link TL WA854RE 300MBPS Wi Fi Range Extender fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. TP Link TL WA854RE 300MBPS Wi Fi Range Extender en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.