Sipariş dağıtıma hazırlanıyorda kaldı

Katılım
20 Şubat 2018
Mesajlar
1.780
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Times Square
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenciyim :)
Gecenin 3'ünde dağıtıma hazırlanıyor demişler. Dağıtıma çıkar diye bekliyorum, hala bildirim gelmedi. Şu anki konumu Anadolu TM. Ben de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda oturuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gecenin 3'ünde dağıtıma hazırlanıyor demişler. Dağıtıma çıkar diye bekliyorum, hala bildirim gelmedi. Şu anki konumu Anadolu TM. Ben de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda oturuyorum.
Kargo şirketleri kargo durumunu genellikle geç günceller. Ben Bodrumda oturuyorum. İzmirde gözüküyordu kargo ama 2 saat sonra geldi.
 
Hocam keyifleri ne zaman yeterse o zaman dağıtıma çıkarırlar. Sabit bir sistemlerinin olduğunu düşünmüyorum.

Bu güne gelir diyorlar ama Anadolu yakasında kalması beni bir tık umutsuz bıraktı. Avrupa yakasında oturuyorum çünkü anladığım kadarıyla kargo daha buradaki şubeye gelmedi.

Screenshot_1.png

Hocam bazen öyle bekliye biliyor merak etmeyin siz gelir.

İnşalllah bugün gelir yeni hobi edinmelik bir şey almıştım heyecanlıyım biraz :D
 
Aynı sorunu yaşıyorum. İzmirdeyim ve Anadolu tm dağıtım diyor. Nasıl bir mantık anlamadım.

HepsiJet'in WhatsApp kanalına yazdım hâlâ transferde dediler. Bir de teslim tarihi ne zaman diye sordum normalde bugündü transfer uzun sürünce yarın dediler umarım yarına gelir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı