Selam aleyküm arkadaşlar internette sık alışveriş yapıyorum ve bazen yanlış fiyat girilen veya olmasi gerekenden fazla indirime giren ürünler oluyor. Genelde Hepsiburada, Trendyol'da çok yaşadım siparişi iptal ediyorlar. 100 200 tane belki öyle ürün aldim piyasa altina bunlarin %75i iptal oldu belki arada ucuz gelenler oldu Amazon vs. değil sadece Hepsiburada ve Trendyol için konuşuyorum.
Artık bıktım dün yine başıma geldi satıcı Hepsiburada değil ama başka bir satici yine siparisimi iptal etmis ve magazayida kapamiyor Hepsiburada. Ben bu ürunü almak için tüketici mahkemesine ne gibi bir sikayet yazmam gerek? Daha önce birkaç sorundan dolayi yaptim isim cozuldu cozulmedi gibi bir şey olmuştu. Bana tüketici mahkemesinin beni hakli cikaracagi bir metin lazim. Satici olan firma sürekli bunu yapiyor.
Artık bıktım dün yine başıma geldi satıcı Hepsiburada değil ama başka bir satici yine siparisimi iptal etmis ve magazayida kapamiyor Hepsiburada. Ben bu ürunü almak için tüketici mahkemesine ne gibi bir sikayet yazmam gerek? Daha önce birkaç sorundan dolayi yaptim isim cozuldu cozulmedi gibi bir şey olmuştu. Bana tüketici mahkemesinin beni hakli cikaracagi bir metin lazim. Satici olan firma sürekli bunu yapiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: