[Sipariş Verildi] i5 6500 ve 380X Sistem

KharKhad

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar resmini attığım sistemi sipariş ettim sistem gelene kadar sorularım olacaktı.
Şu anki bilgisayarım 8 senelik olduğu için, güncel sürücü vs. gibi aktivitelere hiç girememiş, öğrenememiş birisi oldum.
Bilgisayar geldiğinde monitörüme bağladıktan sonra internet kablosunu taktıktan sonra ilk olarak hangi sitelere girip sürücüleri indirmeyeliyim? Başka neler indirmem gerekir? Şimdiden teşekkürler, bilgisizliğimi mazur görün :)
(Sinerjiden montajlı gelecek)

Screenshot_2016-01-01-18-03-33-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar resmini attığım sistemi sipariş ettim sistem gelene kadar sorularım olacaktı.
Şu anki bilgisayarım 8 senelik olduğu için, güncel sürücü vs. gibi aktivitelere hiç girememiş, öğrenememiş birisi oldum.
Bilgisayar geldiğinde monitörüme bağladıktan sonra internet kablosunu taktıktan sonra ilk olarak hangi sitelere girip sürücüleri indirmeyeliyim? Başka neler indirmem gerekir? Şimdiden teşekkürler, bilgisizliğimi mazur görün :)
(Sinerjiden montajlı gelecek)

Eki Görüntüle 128878

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Bu sistem sizi 1440p çözünürlükte bile en az 2-3 sene idare edecektir.

Bilgisayarı alınca ilk iş, üreticilerin sitelerinden en güncel sürücüleri indirin. Ekran kartı, ses kartı ve diğer ana kart çipset sürücülerini kurun.
İşletim sisteminin tüm güncellemelerini Windows Update üzerinden yapın.
Daha sonra oyunları ve kullandığın yazılımları kur. Steam, Origin vs. vs.

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Bu sistem sizi 1440p çözünürlükte bile en az 2-3 sene idare edecektir.

Bilgisayarı alınca ilk iş, üreticilerin sitelerinden en güncel sürücüleri indirin. Ekran kartı, ses kartı ve diğer ana kart çipset sürücülerini kurun.
İşletim sisteminin tüm güncellemelerini Windows Update üzerinden yapın.
Daha sonra oyunları ve kullandığın yazılımları kur. Steam, Origin vs. vs.

Çok teşekkür ederim. Sistemi alırken ekran kartına yüklenip diğerlerini düşürmektense dengeli birşey yapmayı tercih ettim :) konuya o kadar uzağım ki dün ilk defa steam hesabı açıp cs go falan aldım :) artık zamanla alışırım inşallah

Hayırlı olsun öncelikle. Vatan Computer' den hesapladınız mı ne kadara geliyor? bu mu daha ucuza geliyor yoksa vatan mı merak ettim.

Hayırlı olsun öncelikle. Vatan Computer' den hesapladınız mı ne kadara geliyor? bu mu daha ucuza geliyor yoksa vatan mı merak ettim.

Tam araştırmadım ancak baya fark ediyor bence ram den 30 işlemci den 60 lira ekran kartından 20 lira falan diğerlerine bakmadım o farklada kablosuz klavye mouse seti aldım logitech mk345 yaza kadar idare ederim onunla :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı