göktuğ yazar
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Doktor
Evet arkadaşlar uzun araştırmalar ve siz değerli Technopat ailesinin yardımları sonucunda an itibariyle sistemi sipariş verdim.
Yaklaşık olarak monitör dahil 7000-7500 TL arası bir fiyat çıktı. Bellekleri düşük frekans almamın sebebi anakartın sayfasında bire bir aynı olan bellek almam. Bildiğiniz üzere Ryzen serilerinde halen anakart RAM uyum sıkıntıları var. Mağdur olmamak adına ben de bire bir yazan RAM seçiminde bulundum. Monitör seçimim ise bizzat arkadaşımda olan ve çok beğendiğim bir monitörü tercih ettim. Sistem bir kaç haftaya benim tarafımdan toplanacak. Bizzat resimlerle paylaşacağım.
@ykula
- İşlemci: AMD R5 1600
- Anakart: Gigabyte AB-350 Gaming 3
- Bellek: Corsair Vengeance 16GB 2400 MHz
- Ekran Kartı: Gigabyte Aorus GTX 1070
- Güç Kaynağı: SilverStone Strider Bronze 80+ 700w
- Kasa: NZXT S340 Elite
- İşlemci Soğutucu: CoolerMaster Masterliquid lite 120
- Monitör: Asus Mg248q 24'' 144Hz
- SSD: Samsung EVO 850 250 GB
Yaklaşık olarak monitör dahil 7000-7500 TL arası bir fiyat çıktı. Bellekleri düşük frekans almamın sebebi anakartın sayfasında bire bir aynı olan bellek almam. Bildiğiniz üzere Ryzen serilerinde halen anakart RAM uyum sıkıntıları var. Mağdur olmamak adına ben de bire bir yazan RAM seçiminde bulundum. Monitör seçimim ise bizzat arkadaşımda olan ve çok beğendiğim bir monitörü tercih ettim. Sistem bir kaç haftaya benim tarafımdan toplanacak. Bizzat resimlerle paylaşacağım.
@ykula
Son düzenleyen: Moderatör: