[Sipariş Verildi] Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 6GB Sistem

Topladığım sistem nasıl olmuş ?

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket kapandı .

ryzenq

Hectopat
Merhabalar sistemi sipariş verdim. Yarın havale ile ödemesini yapacağım.
Nelere dikkat etmem lazım? (Dekont açıklamasında filan.) Bir de sistem nasıl arkadaşlar keşke sipariş geçmeseydin dediğiniz bir parça var mı?

Konuyu gören herkesten yorum bekliyorum. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam size bir şey sorabilir miyim ?

Şimdi ben bu kabloyu Dark 10m Cat6 CU AWG24/7 UTP Gri Patch Network Kablosu internete bağlanmak için aldım. Huawei hg255s modemin rj45 boşluğuna ve anakartın arkasına takınca net gelir mi ? Kablonun uymama sorunu olmaz değil mi ?

Moralini bozmak olmasın ama keşke o kasayı almasaydın. Hayırlı olsun.
Tabii ki de hayır hocam. Rica etsem sebebini söyleyebilir misiniz ? Ekran kartı filan mı uymaz veya sıcak çalışan bir kasa mı

Daha iyi kasalar var ama sistem gayet iyi.
Hayırlı olsun.
Hocam kasa kozmetik olarak gözüme hoş geldi. Bir de fan rengi klavye-mouse seti ile uyumlu olucak, o yüzden seçtim, fiyat olarak pahalı haklısınız. Umarım kasanın kronik bir sorunu yoktur. (fan sesi, sıcaklık vs.)

Uymama sorunu olmaz, ama daha iyisi bulunurdu gerçekten.
Kasa için mi dediniz ?

Fiyat olarak pahalı değil. Ama kablolama olarak kötü. Sizi zorlar. Corsair sadece ön görüntüye yatırım yapıp bir Everest taktiği uygulamış o kasada. İptal edebiliyorsanız edip Masterbox 5 ya da Phanteks P400 alın.

İptal filan uğraşmayayım, hocam gülü seven dikinine katlanır.
Everest kadar kalitesiz olacağını zannetmiyorum ama.

Akülü vidalama matkabım var, sizlerden de yardım alırım zaten Gelince kablolama ile tüm gün uğraşırım, sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…