Merhabalar sistemi sipariş verdim. Yarın havale ile ödemesini yapacağım.
Nelere dikkat etmem lazım? (Dekont açıklamasında filan.) Bir de sistem nasıl arkadaşlar keşke sipariş geçmeseydin dediğiniz bir parça var mı?
Konuyu gören herkesten yorum bekliyorum. Teşekkürler
Şimdi ben bu kabloyu Dark 10m Cat6 CU AWG24/7 UTP Gri Patch Network Kablosu internete bağlanmak için aldım. Huawei hg255s modemin rj45 boşluğuna ve anakartın arkasına takınca net gelir mi ? Kablonun uymama sorunu olmaz değil mi ?
Hocam kasa kozmetik olarak gözüme hoş geldi. Bir de fan rengi klavye-mouse seti ile uyumlu olucak, o yüzden seçtim, fiyat olarak pahalı haklısınız. Umarım kasanın kronik bir sorunu yoktur. (fan sesi, sıcaklık vs.)
Fiyat olarak pahalı değil. Ama kablolama olarak kötü. Sizi zorlar. Corsair sadece ön görüntüye yatırım yapıp bir Everest taktiği uygulamış o kasada. İptal edebiliyorsanız edip Masterbox 5 ya da Phanteks P400 alın.
Fiyat olarak pahalı değil. Ama kablolama olarak kötü. Sizi zorlar. Corsair sadece ön görüntüye yatırım yapıp bir Everest taktiği uygulamış o kasada. İptal edebiliyorsanız edip Masterbox 5 ya da Phanteks P400 alın.