Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 6GB Sistem Toplama

Shady is taken

Kilopat
Öncelikle merhabalar. Elimde Ryzen 5 1600 ve Evga GTX 1060 SSC 6GB mevcut, geri kalan parçalar için tavsiye verir misiniz ?
Bütçe monitör dahil 2000 TL. RAM 8GB alacağım ve HDD almayacağım (sadece SSD 128GB)
sistem oyun odaklı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar. Elimde Ryzen 5 1600 ve Evga GTX 1060 SSC 6GB mevcut, geri kalan parçalar için tavsiye verir misiniz ?
Bütçe monitör dahil 2000 TL. RAM 8GB alacağım ve HDD almayacağım (sadece SSD 128GB)
sistem oyun odaklı olacak.
Verdiğiniz bütçe çok az. Bir bilgisayar topladım ama anakarttan ve SSD'den çok kıstım bütçeni biraz arttırabilirsen upgrade yapılabilir. (Resimde Ryzen 3 işlemci olduğuna bakma koymak zorundaydım 600 tl yok say toplam bütçeden.)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44,3 KB · Görüntüleme: 97
Önerileriniz için teşekkürler. Bütçe konusunda birazcık çıkabilirim. Siz birde upgradelenmiş halini atar mısınız ? Ayrıca önerdiğiniz parçaları yurtdışından getirtme şansım var :)
Birde rica etsem 3000mhz destekleyen bir Anakart ve RAM önerir misiniz ?

Önerileriniz için teşekkürler. Bütçe konusunda birazcık çıkabilirim. Siz birde upgradelenmiş halini atar mısınız ? Ayrıca önerdiğiniz parçaları yurtdışından getirtme şansım var :)
Birde rica etsem 3000mhz destekleyen bir Anakart ve RAM önerir misiniz ?
Upgradeli hali bu şekilde. Fakat bence kasa pek güzel bir kasa değil istersen değiştirebilirsin. İstediğin anakart ve ramde bu fotoğrafta var. (Resimde Ryzen 3 işlemci olduğuna bakma koymak zorundaydım 600 tl yok say toplam bütçeden.)

Dosya Ekleri

• asdada.PNG
    asdada.PNG
    42,4 KB · Görüntüleme: 77
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı