Sipariş verilmemesine rağmen Aras Kargo'dan sipariş geldi

• Konuyu başlatan 485936
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.455

485936

Hectopat
Aras Kargo'dan ismime ve adresime kargo verilmiş. Üstelik bu kargo babamın numarasına kayıtlı yani ona telefonundan SMS gelmiş sanırım. Baktığımda hiçbir şey yazmıyor kargoyla alakalı. Herkese sordum fakat bilgileri yoktu. Aras Kargo'yu 2 kez aradım fakat açan olmadı. Birazdan spora gideceğim geldiğimde muhtemelen kapımda olacak çünkü ona göre ayarladım. Ayrıca bu kargo 1 Ekim günü saat 17 sularında verilmiş öyle gözüküyor. Annemin banka hareketlerine baktığımda 1 Ekim'de ya da öncesinde bir şey gözükmüyor. Ve ayrıca kargo hareketlerine baktığımda 2 kez kargoya çıkmış ama benim üstüme olmama rağmen ne bir mesaj ne de bir şey geldi benim üzerime. Adresimde olduğumda teyit edilmiş? Ne yapabilirim?

1728048930076.png
1728048985187.png

Aras Kargo'dan ismime ve adresime kargo verilmiş. Üstelik bu kargo babamın numarasına kayıtlı yani ona telefonundan SMS gelmiş sanırım. Baktığımda hiçbir şey yazmıyor kargoyla alakalı. Herkese sordum fakat bilgileri yoktu. Aras Kargo'yu 2 kez aradım fakat açan olmadı. Birazdan spora gideceğim geldiğimde muhtemelen kapımda olacak çünkü ona göre ayarladım. Ayrıca bu kargo 1 Ekim günü saat 17 sularında verilmiş öyle gözüküyor. Annemin banka hareketlerine baktığımda 1 Ekim'de ya da öncesinde bir şey gözükmüyor. Ve ayrıca kargo hareketlerine baktığımda 2 kez kargoya çıkmış ama benim üstüme olmama rağmen ne bir mesaj ne de bir şey geldi benim üzerime. Adresimde olduğumda teyit edilmiş? Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2322426Eki Görüntüle 2322429
Sosyal medyadan kavga ettiğin biri oldu mu? Panel kullanarak adresine yollamış olabilir.

Sosyal medyadan kavga ettiğin biri oldu mu? Panel kullanarak adresine yollamış olabilir.
Kesinlikle kavga etmedim kimseyle son 2-3 hafta içerisinde yada abartmak gerekirse 1 yıl içerisinde falan.
Bence kargoyu bekleyin,size cevap veren yoksa gelen kişiye söyleyin hocam.
Bakacağım hocam spor çıkışı annemler alacak o sıra kargoyu almış oluruz.

Yazan takip numarasını Aras Kargo | Önem Taşır! bağlantısından aratın. Bu şekilde farklı site linkleri üzerinden dolandırıcılık son zamanlarda çok arttı.

Eğer orijinal websitesinde gönderi bilgisi görünüyorsa bekleyin gelsin ürün. Gönderen bilgisine bakarsınız.

Yazan takip numarasını Aras Kargo | Önem Taşır! bağlantısından aratın. Bu şekilde farklı site linkleri üzerinden dolandırıcılık son zamanlarda çok arttı.

Eğer orijinal websitesinde gönderi bilgisi görünüyorsa bekleyin gelsin ürün. Gönderen bilgisine bakarsınız.
Hocam yaptım aynen yazdım numarayı evet aynı yer çıkıyor kısaca gerçek.

Gecen gun ayni seyi yasadik. Babama mesaj gelmis Yurtiçi Kargo'dan. Kargo iş yerine gitmis teslim edilmis. Biz onun adina bir şey aldik diye dusunmus, bir şey yapmamis. Ne cikti kargodan hiç sormadim.

Ben olsam musteri hizmetlerini arayip bilgim dahilinde degil, hiçbir yerden kargo beklemiyorum iade edilsin derdim. MH, ya kuryeyle iletisime gecip iade eder ya da oyle bir şey yapamiyoruz gelen kuryeye teslim almiyorum diye soyleyin der. Bunun disinda hangi subeden cikis yaptiysa o subeyi telefonla arayip kuryeye iade haberi verilmesini de talep edebilirsin. Belki sube calisani, kurye ile iletisime gecebilir.

Bunlarin hicbiri olmuyorsa adreste bekleyip, kurye gelince teslim almiyorum demekten baska bir şey kalmiyor gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı