Aras Kargo'dan ismime ve adresime kargo verilmiş. Üstelik bu kargo babamın numarasına kayıtlı yani ona telefonundan SMS gelmiş sanırım. Baktığımda hiçbir şey yazmıyor kargoyla alakalı. Herkese sordum fakat bilgileri yoktu. Aras Kargo'yu 2 kez aradım fakat açan olmadı. Birazdan spora gideceğim geldiğimde muhtemelen kapımda olacak çünkü ona göre ayarladım. Ayrıca bu kargo 1 Ekim günü saat 17 sularında verilmiş öyle gözüküyor. Annemin banka hareketlerine baktığımda 1 Ekim'de ya da öncesinde bir şey gözükmüyor. Ve ayrıca kargo hareketlerine baktığımda 2 kez kargoya çıkmış ama benim üstüme olmama rağmen ne bir mesaj ne de bir şey geldi benim üzerime. Adresimde olduğumda teyit edilmiş? Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 2322426Eki Görüntüle 2322429
Hocam sağ olun bildiri için. Kargo gelmişti zaten söyledim. Dandik bir kurumdan dandik bir kumbara geldi. Kapıda para falan istemediler aldım açtım bitti.Eski aras çalışanıyım. Bu gibi durumlar genelde şöyle oluyor; dolandırıcı satıcılar rastgele insanlara saçma sapan ürünler yolluyor bu ürünün de ürün bedelini kapıde ödeme olarak gösteriyorlar ürün kapına geldiğinde alırsan hayırlı olsun dolandırıldın, şayet almazsan kargo şubeye gittiğinde ve kurye alıcı kargoyu kabul etmedi diye sisteme geçtiğinde dolandırıcı şahıs/şahıslar sizinle iletişime geçip ürünü sipariş ettiğinizi almak zorunda olduğunuzu almazsanız da dava açacaklarını söyleyip göz korkutmaya çaılışıyorlar (lütfen bunlara inanmayın) hak hukuk bilenler bilir zaten bir ürünü almak istemezsen almazsın sizde bu hataya düşmeyin ve kargo geldiğinde sadece ödemesi yoksa teslim alın ödemesi varsa iadeye gönderilmesini söyleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.