Siprogut kulak damlası iş yapar mı?

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba.

Antalya'da bir havuzda kulağım iltihap kapmış olabilir, bu yüzden KBB doktoruna gittiğimde Siprogut adında bir damla verdi. Kulagıma 3 damla damlatıp 5 dakika bekledikten sonra çıkardım ve yattım. Sabah kalktığımda kulağım tamamen tıkanmıştı ve az duyuyordu. Galiba gece kulak çok fazla akıttı.

Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan Merhaba benim de kulağımda dolgunluk hissi vardı hasta olunca tıkanıklık olur gibi düşünün ağrım pek yoktu doktoruma gittim orta kulakta şişme var dedi sinüzitlerinden dolayı antibiyotik ve sizin de kullandığınız kulak damlası yazıldı sizce ayrıyeten yapılması gereken bir şey var mı?

Tekrardan Merhaba benim de kulağımda dolgunluk hissi vardı hasta olunca tıkanıklık olur gibi düşünün ağrım pek yoktu doktoruma gittim orta kulakta şişme var dedi sinüzitlerinden dolayı antibiyotik ve sizin de kullandığınız kulak damlası yazıldı sizce ayrıyeten yapılması gereken bir şey var mı?
Bence yok hocam. Benim kulağım çok aktığı için temizletmeye gitmiştik birkaç kez. O yapılabilir kulağınız en azından rahat ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı