Merhaba. Siri'ye bazı soruları sorunca kendi sesli cevaplıyor (saat kaç, beni duyuyor musun gibi basit şeyleri) ama genel olarak soruları Google araması yapıyor ve “webde bunu buldum” diyor. Nasıl düzeltirim? Sesli yanıtları tercih et açık.
Düzeltemezsiniz, Siri’nin öyle şeylere bir katkısı yok. Size web sitesi bulur sadece. O cevap veriyor dedikleriniz Apple’ın iOS içerisindeki uygulamalarla bir çalışıyor sadece. Onlarda birkaç şeyi devre dışı bırakabilir veya aktif edebilir ama size sorduğunuz konuda sesli yanıt vermez ChatGPT gibi.Merhaba. Siri'ye bazı soruları sorunca kendi sesli cevaplıyor (saat kaç, beni duyuyor musun gibi basit şeyleri) ama genel olarak soruları Google araması yapıyor ve “webde bunu buldum” diyor. Nasıl düzeltirim? Sesli yanıtları tercih et açık.
Bende kendisi yanıt veriyor. Nasılsın falan de.Merhaba. Siri'ye bazı soruları sorunca kendi sesli cevaplıyor (saat kaç, beni duyuyor musun gibi basit şeyleri) ama genel olarak soruları Google araması yapıyor ve “webde bunu buldum” diyor. Nasıl düzeltirim? Sesli yanıtları tercih et açık.
Onlara yanıt veriyor zaten.Bende kendisi yanıt veriyor. Nasılsın falan de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.