E ege canturk Decapat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #1 Şu anda siri de bir sorun mu var? Sesleniyorum ortadaki siri simgesi çıkıp kayboluyor bunu diğer telefonda ve arkadaşımın telefonunda denediğimde sonuç yine aynıydı.
Şu anda siri de bir sorun mu var? Sesleniyorum ortadaki siri simgesi çıkıp kayboluyor bunu diğer telefonda ve arkadaşımın telefonunda denediğimde sonuç yine aynıydı.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 19 Ekim 2021 #2 Siri dünya genelinde sorun veriyor Artı 0 Eksi
KS KS E ege canturk Decapat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #3 PolluxVega dedi: Siri dünya genelinde sorun veriyor. Genişletmek için tıkla... Öyle mi teşekkür ederim Apple sitesine de baktım bir şey yoktu ya da ben gözden kaçırdım iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
PolluxVega dedi: Siri dünya genelinde sorun veriyor. Genişletmek için tıkla... Öyle mi teşekkür ederim Apple sitesine de baktım bir şey yoktu ya da ben gözden kaçırdım iyi akşamlar.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 19 Ekim 2021 #4 ege canturk dedi: Öyle mi teşekkür ederim Apple sitesine de baktım bir şey yoktu ya da ben gözden kaçırdım iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Twitter'dan baktım ben de, ama şu anda düzeldi galiba sorun. Artı 0 Eksi
ege canturk dedi: Öyle mi teşekkür ederim Apple sitesine de baktım bir şey yoktu ya da ben gözden kaçırdım iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Twitter'dan baktım ben de, ama şu anda düzeldi galiba sorun.
jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #5 Az önce bende de oldu düzeldi sonradan. Artı 0 Eksi
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Ekim 2021 #6 Ben de konuyu görünce Siri'ye komut vermeye çalıştım ama hiçbir şey yapmıyor. Apple Servis Durumu sıkıntısız gözüküyor ama anlamadım. Artı 0 Eksi
Ben de konuyu görünce Siri'ye komut vermeye çalıştım ama hiçbir şey yapmıyor. Apple Servis Durumu sıkıntısız gözüküyor ama anlamadım.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.431 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 19 Ekim 2021 #7 rofl dedi: Ben de konuyu görünce Siri'ye komut vermeye çalıştım ama hiçbir şey yapmıyor. Apple Servis Durumu sıkıntısız gözüküyor ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ses almıyorsa büyük ihtimalle mikrofon algılamıyor maalesef ki bende de mevcut o sorun Artı 0 Eksi
rofl dedi: Ben de konuyu görünce Siri'ye komut vermeye çalıştım ama hiçbir şey yapmıyor. Apple Servis Durumu sıkıntısız gözüküyor ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ses almıyorsa büyük ihtimalle mikrofon algılamıyor maalesef ki bende de mevcut o sorun
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Ekim 2021 #8 TlhTsdmr dedi: Ses almıyorsa büyük ihtimalle mikrofon algılamıyor maalesef ki bende de mevcut o sorun Genişletmek için tıkla... Düzeldi şimdi sorun yok. Artı 0 Eksi
TlhTsdmr dedi: Ses almıyorsa büyük ihtimalle mikrofon algılamıyor maalesef ki bende de mevcut o sorun Genişletmek için tıkla... Düzeldi şimdi sorun yok.