Şirket adına laptop nasıl alınır?

35 k bandında RTX 4060 bakıyorum da bulamıyorum en azından KDV silinmiş olsa bana 28 bin TL gelmiş olurdu

O iş öyle kolay olsa. Benim hanım da esnaf, bazı şeyleri onun şirkete alıyoruz ama ben ödüyom her şeyi hala, o da dönen vergi ile mutlu oluyor. Onu da her şeyde yapamıyorsun. Küçük kobi üzerinden 50000 TL faturalandırırsan muhasebe yavaş diyor sana, çünkü o kadar gelir göstermiyorsun. Karışık işler, ben de çok anlamıyorum.

O iş öyle kolay olsa. Benim hanım da esnaf, bazı şeyleri onun şirkete alıyoruz ama ben ödüyom her şeyi hala, o da dönen vergi ile mutlu oluyor. Onu da her şeyde yapamıyorsun. Küçük kobi üzerinden 50000 TL faturalandırırsan muhasebe yavaş diyor sana, çünkü o kadar gelir göstermiyorsun. Karışık işler, ben de çok anlamıyorum.
Hadi ya valla ben direk kafadan üründen 18 KDV silerek hesaplıyorum öyle olmuyor mu

Doğrudur, gelir-gideri karşılamadığı sürece (onun belli bir süresi vardı diye biliyorum,3 yıl galiba) mali soruşturma açılıyor şirkete,banka hesapları vs. incelemeye alııyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı