Umut Kaya Bal
Hectopat
Hocam konuyla alakasız ama ( Çok da bilgim yok ) sizce de kaburgalarınızın gözükmesi 1 senelik sporcuya göre sorun değil mi? (pp'den bahsediyorum.)Aralıkta 16 yaşıma gireceğim, bir senedir fitnessla ilgileniyorum trapez kaslarım eksik gibi geliyo bana. Sırt genişliğini seviyorum ama kalınlık, hacim olarak yetersiz.
Yag oraniyla alakali, yanlardaki dokularda serratus anterior kaslari hocamHocam konuyla alakasız ama ( Çok da bilgim yok ) sizce de kaburgalarınızın gözükmesi 1 senelik sporcuya göre sorun değil mi? (pp'den bahsediyorum.)
Evet işte yağ oranı gerekenden az değil mi onu kast ettim.Yag oraniyla alakali, yanlardaki dokularda serratus anterior kaslari hocam
Aralıkta 16 yaşıma gireceğim, bir senedir fitnessla ilgileniyorum trapez kaslarım eksik gibi geliyor bana. Sırt genişliğini seviyorum ama kalınlık, hacim olarak yetersiz.
Çok güzel.Ancak kilo alsan daha iyi olur sanki omurilik kısmı bayağı belli oluyor.Aralıkta 16 yaşıma gireceğim, bir senedir fitnessla ilgileniyorum trapez kaslarım eksik gibi geliyo bana. Sırt genişliğini seviyorum ama kalınlık, hacim olarak yetersiz.
Doğru diyorsunuz Kilo almaya çalışıyorum. 69 kilo 183 boyla başladım sırtım gerçekten sıfırdı, güzel geliştirdim.Çok güzel.Ancak kilo alsan daha iyi olur sanki omurilik kısmı bayağı belli oluyor.
Şu an nasıl hocam durum? Trapez hacmi arttı mı?Aralıkta 16 yaşıma gireceğim, bir senedir fitnessla ilgileniyorum trapez kaslarım eksik gibi geliyo bana. Sırt genişliğini seviyorum ama kalınlık, hacim olarak yetersiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.