Sırt programı tavsiyesi

ALio9

Hectopat
Daha fazla  
Sırtımın çok kötü olduğunu fark ettim diğer bölgelere göre ve programını gözden geçirmek istedim.
Şu anlık böyle:
Lat pulldown 3x8-12
Seated machine row 3x6-10
Rope pullover 3x12-15
Dumbell shrugs 4x12-15
Rear delt fly 3x8-12

Ekleyebileceğim veya değiştirebileceğim bir şey var mı önerebilir misiniz?

Sirt kanat olarak t bar row siddetle tavsiye ederim. Adami kanatlandirir.

Haftada 2 kez çalışıyosan set sayın fazla bence.

Hocam ben bile 1 ay önce başladım çift bölge split yapıyorum 6 gün gidiyorum sırtta max 4 hareket var ( sırt + önkol çalışıyorum) 3x12 olarak genelde 3 hareket yapıyorum bence birini çıkarın

Hocam ben bile 1 ay önce başladım çift bölge split yapıyorum 6 gün gidiyorum sırtta max 4 hareket var ( sırt + önkol çalışıyorum) 3x12 olarak genelde 3 hareket yapıyorum bence birini çıkarın
Hocam hepsi aynı yer çalıştırmıyorki
1 arka omuz
2 trapez(seated row trapeze de vuruyor biraz)
3 latlar
ve diğer kas grupları

Anladım haftada kaç gün gidiyorsun ? Mesela arka omuzu omuz gününe pasla ekstra yorma omuzu
Haftada şimdi işte 5 güne çıkardım sırt haftada 2 çalışıyorum.

Hocam arka omuzu çalışmayı unutuyorum zaten Hayatım boyunca 1 defa çalıştım arka omuzu.

Haftada şimdi işte 5 güne çıkardım sırt haftada 2 çalışıyorum.

Hocam arka omuzu çalışmayı unutuyorum zaten Hayatım boyunca 1 defa çalıştım arka omuzu.
Aynen devam et zaten 1 programı 3-4 ay yap öyle denilmişti bana çoğu kişi tarafından
Bugün omuz antrenmanından çıktım 4 hareket yaptım hala ağrıyor arka omuz yeni başladım o kötü

Aynen devam et zaten 1 programı 3-4 ay yap öyle denilmişti bana çoğu kişi tarafından
Evet ama programa alışınca değiştirmek zorunda değilsin sana kalmış farklı farklı programlar splitler deneyip kendine en uygunu bulmak en iyisi kendine en uygununu bulduktan sonra hayatın boyunca yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…