Sırtta set düzenlemesi nasıl olmalı?

661587

Decapat
Önceden sırtta hep 3 set giriyordum, düzenlemeye karar verdim.

4X tükeniş pull-up yapıyorum, ondan memnunum ama Row'larda ne yapmalıyım bilemedim.

Cable narrow grip row ve wide grip row yapıyorum. Bunlara 4x8 mi daha iyi olur, 3x10 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
3x5-8

Kişiden kişiye vücuttan vücuta değişir ancak ben yaklaşık son 2 aydır 2'şer set yapıyorum antrenmanlarımı ve inanılmaz verim aldım. Eğer toparlanmada sıkıntı yaşıyorsanız 2 set yapmanızı öneririm.

denemek istediğim bi sistem ama sanki hiç verim alamazmişim gibi geliyor

Denemek istediğim bir sistem ama sanki hiç verim alamazmişim gibi geliyor.

Ben son 2 ayda gözle görülür düzeyde çok iyi yol katettim. İlk başta 4 set yapıyordum 1 ay boyunca en ufak bir değişim sağlayamadım ağırlıklarım da artmıyordu 3'e düşürdüm bu sefer ağırlıklarım yavaş yavaş artıyordu ama eve geldiğim gibi uyuyakalıyordum şimdi 2 set yapıyorum uyuyakalma gibi bir problem yaşamıyorum ayrıca ağırlıklarım da daha hızlı artıyor ve görünüş olarak da daha oturaklı bir vücuda sahip oldum. En azından 2 hafta 2 set şeklinde ilerlemeyi dene. Özellikle kilon azsa ve kuru, yağsız bir vücudun varsa 2 set daha verimli olur diye düşünüyorum.

3 set yap. İlk 2 set maksimum gücünü kullan son 3. seti hafif kilo maksimum tekrar yap. 4 set kendini yormaktan başka bişey değil.

Ben hep intensity volume yapıyorum.

3x12 hedefliyorum ama 2. sette limit test yapıyorum 25 tekrar yapabiliyorsam yapıyorum sonra ideal bekleme süremi x2 yapıyorum ve son seti normal ağırlığıma göre hafif bir ağırlık ile yapıyorum ve böylece maksimum volume elde ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…