3 set gayet yeterli sadece sırt değil çoğu bölgede 3 set ideal 2 set'in az olduğunu düşünüyorum. Bu aralarda nedense 2 set moda oldu.
Hafif kilo yüksek tekrar daha çok kas hasarı ve sinir sistemi bitkinliği oluşturuyor.3 set yap. İlk 2 set maksimum gücünü kullan son 3. seti hafif kilo maksimum tekrar yap. 4 set kendini yormaktan başka bişey değil.
Arkadaş 25 tekrar yazmış ona şaşırdım bende gerçekten gereksiz böyle şeyler.Hafif kilo yüksek tekrar daha çok kas hasarı ve sinir sistemi bitkinliği oluşturuyor.
bide sey var 1x6 1x5 gibi yapan bilimselciler var anlamiyorum nasıl gelişebiliyorlar3 set gayet yeterli sadece sırt değil çoğu bölgede 3 set ideal 2 set'in az olduğunu düşünüyorum. Bu aralarda nedense 2 set moda oldu.
Bu düşük hacim orta-ileri seviyede kullanılıyor ağır yükler sinir sistemini çok yorduğundan ve fullbody gibi yüksek frekanslı programlar kullandıklarından. Ben de böyle çalışıyorum. Kas başına 1-2 set, haftada 3-4 kere.bide sey var 1x6 1x5 gibi yapan bilimselciler var anlamiyorum nasıl gelişebiliyorlar
Zaten kas başına 1-2 set yapıyorsan haftada o kası 3 kere falan çalışman lazım ben uzmanı değilim de bu işin en ideali 3 set, kas başına ise bir günde 6-8 set gayet yeterli.bide sey var 1x6 1x5 gibi yapan bilimselciler var anlamiyorum nasıl gelişebiliyorlar
Fazla bu kadar hareket.2 dikey 2 yatay çekiş mantıklıdır, ben de yapmıyorum fakat optimali bu bence sırt büyük bir kas grubu.
Nereden çekildiği değil dirsek ve humerus açısı önemli tamamen.2 dikey 2 yatay çekiş mantıklıdır, ben de yapmıyorum fakat optimali bu bence sırt büyük bir kas grubu.
Hafif kilo yüksek tekrardan kastım 50 60 tekrar değil zaten. Normal yaptığın kilonun biraz altında 12 tekrar anlamında.Hafif kilo yüksek tekrar daha çok kas hasarı ve sinir sistemi bitkinliği oluşturuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.