Çözüldü Sırttaki acı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar yaklaşık 1-2 saattir çok sıcak bir ortamda aynı pozisyonda uyanık halde yattım. Çok fazla terledim ve biraz kalkayım derken omuzlarımda ve omzuma yakın yerlerde batma hissetim. Bunu nasıl çözebilirim? Ağrısı gerçekten çok kötü bir daha böyle yatmam bu nedir arkadaş. Yardım ederek çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız. Teşekkürler.

Çözüm
Kamoflin gibi kremler sürdüğünü bir müddet yanma hissi veriyor sonradan rahatlıyorsun. İlaç ismi vermek doğru olmaz diye vermemiştim. Durum ciddileşirse mecburen acil servise gitmelisiniz.
Kamoflin gibi kremler sürdüğünü bir müddet yanma hissi veriyor sonradan rahatlıyorsun. İlaç ismi vermek doğru olmaz diye vermemiştim. Durum ciddileşirse mecburen acil servise gitmelisiniz.

Hocam çok teşekkür ederim ağrı dindi sürdüm ve biraz yürüdüm. Size minnettarım.

Hocam imkanım olsa sizin dediklerinizi de yapıcaktım fakat imkanım yoktu. Eğer 2. Bir en iyi cevap seçme hakkım olsa sizi deişaretlerdim ne olur kusuruma bakmayın. Size minnettarım..

Ne demek size yardım edebildiysem ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…