Şişli Anadolu lisesi vs İTÜ denizcilik

herto

Centipat
Merhaba dün LGS tercih sonuçları açıklandı ve ben 2 lise kazandım arasından tercih yapmam gerekiyor. İki lise nasıl kazanılır demeyin denizcilik bölümü kazandığım için bölüme gidemezsiniz diye yedek okul da çıkıyor. Kazandığım okullar şişli Anadolu lisesi ve İTÜ mtal denizcilik bölümü. İki okulda beni çok teredütte bıraktı çünkü birini seçsem diğerinde gözüm kalacaks. Sizce hangisi daha mantıklı? İki okulun da artıları ve eksileri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelecekte hangi alanda uzmanlaşmak istiyorsunuz? Sonuçta birisi Anadolu birisi ise meslek lisesi ama sıradan bir meslek lisesi değil .d Oldukça donanımlı ve desteklenen bir meslek lisesi.

Merhaba dün LGS tercih sonuçları açıklandı ve ben 2 lise kazandım arasından tercih yapmam gerekiyor. İki lise nasıl kazanılır demeyin denizcilik bölümü kazandığım için bölüme gidemezsiniz diye yedek okul da çıkıyor. Kazandığım okullar şişli Anadolu lisesi ve İTÜ mtal denizcilik bölümü. İki okulda beni çok teredütte bıraktı çünkü birini seçsem diğerinde gözüm kalacaks. Sizce hangisi daha mantıklı? İki okulun da artıları ve eksileri var.
Şişli Anadoluyu bilmiyorum ancak zamanında İtü mesleğe gidemediğim için çok üzülmüştüm.Şartları konumu ortamı vs diğer meslek liselerinden yukarıda.İleride ne yapmak istiyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı