Şişli'ye yakın, LGS puanıyla öğrenci alan liseler nelerdir?

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben Şişli'de oturuyorum ve seneye de LGS'ye gireceğim, ben OBS puanlarıyla giremiyorum 7. sınıf düşük aldığım için puanla girmek istiyorum. Puan ile girme ile liseler var mı ya da yakın olan?
Hedef = 370 390.

Hocam ilk olarak puan hedefi koymamalısınız. Yüzdelik ve Lise hedefi koymalısınız yani ilk %5 e gireceğim gibi. Çünkü puanlar seneden seneye değişiyor. Bi sene 350 olan okul diğer sene 370. Ayrıca googleden bakabilirsiniz yüzdeliklere. Yazın şişli liseler diye çıkar. Ayrıca 7.sınıfta puanınız düşükse çalışmanız lazım. Bu konuyu youtubede anlatan kişiler vardır nasıl çalışılmalı vb vb. Bir kaç kişiden dinlersiniz. Hem motivasyon olur.

Hocam ilk olarak puan hedefi koymamalısınız. Yüzdelik ve lise hedefi koymalısınız yani ilk %5'e gireceğim gibi. Çünkü puanlar seneden seneye değişiyor. Bir sene 350 olan okul diğer sene 370. ayrıca Google'dan bakabilirsiniz yüzdeliklere. Yazın şişli liseler diye çıkar. Ayrıca 7.sınıfta puanınız düşükse çalışmanız lazım. Bu konuyu YouTube'da anlatan kişiler vardır nasıl çalışılmalı vb vb. birkaç kişiden dinlersiniz. Hem motivasyon olur.

7. sınıf ortalamam 70 6. sınıfta 90 8 daha belli değil dershanede çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı