F Faik Kaygısız Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Sistemden 30dk 1 saat falan saldım geldiğimde PC kapandı açtığımda her şey duruyordu, neden kapandı? Mesajlar olsun her şey aynı yerindeydi ve sonra bilgisayarın başından 20-30dk gittimde kapanmadı sadece o zaman kapandı. Ve elektrikler vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Sistemden 30dk 1 saat falan saldım geldiğimde PC kapandı açtığımda her şey duruyordu, neden kapandı? Mesajlar olsun her şey aynı yerindeydi ve sonra bilgisayarın başından 20-30dk gittimde kapanmadı sadece o zaman kapandı. Ve elektrikler vardı.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.754 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Uyku moduna almış olabilir mi? Güç seçeneklerinden kontrol edin. Artı 1 Eksi
KS KS F Faik Kaygısız Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 Intervice dedi: Uyku moduna almış olabilir mi? Güç seçeneklerinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ama sonra olmadı 10-20-30 Dk Gittiğimde ve rgb li kasa fan sesi yok rgb yanmıyordu. Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Uyku moduna almış olabilir mi? Güç seçeneklerinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ama sonra olmadı 10-20-30 Dk Gittiğimde ve rgb li kasa fan sesi yok rgb yanmıyordu.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 13 26 Ocak 2023 #4 Faik Kaygısız dedi: Ama sonra olmadı 10-20-30 Dk Gittiğimde ve rgb li kasa fan sesi yok rgb yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal bilgisayarınız kendini uyku moduna almıştır. Ayarlar'dan uyku modu sürenizi kontrol edin. Artı 0 Eksi
Faik Kaygısız dedi: Ama sonra olmadı 10-20-30 Dk Gittiğimde ve rgb li kasa fan sesi yok rgb yanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal bilgisayarınız kendini uyku moduna almıştır. Ayarlar'dan uyku modu sürenizi kontrol edin.
KS KS F Faik Kaygısız Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 animloss dedi: Hocam yüksek ihtimal bilgisayarınız kendini uyku moduna almıştır. Ayarlar'dan uyku modu sürenizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Birde birşey daha soracağım kaspersky indirdim ama böyle oldu nasıl sileceğim. Artı 0 Eksi
animloss dedi: Hocam yüksek ihtimal bilgisayarınız kendini uyku moduna almıştır. Ayarlar'dan uyku modu sürenizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Birde birşey daha soracağım kaspersky indirdim ama böyle oldu nasıl sileceğim.