Sistem 30 saniyede açılıyor, normal mi?

Anladım hocam başka çözümü yokmudur çok zahmetli kasayı, ekran kartını Sökmem lazım SSD ler için
Beni dinlemeniz en kolay çözüm olurdu mesela... Başka birini etiketleyeceğinize önce beni etiketleseydiniz size rehber bir video atsaydım.

Eskisi gibi basit sanıyordum siler kurar açardık direk. BIOS u varsayılana çevirdim bidaha kuruyorum tekrar deneyeceğim
Eskiden de basit değildi ki? Windows 7'den beri bu işlemleri yapıyoruz. Hatta Vista'dan beri. İyi bir bilgisayarı olan bir kişi acil bir durumda nasıl format atacağını bilmeli. Ve hep yedekte bir format USB'si olmalı.

Eskiden de basit değildi ki? Windows 7'den beri bu işlemleri yapıyoruz. Hatta Vista'dan beri. İyi bir bilgisayarı olan bir kişi acil bir durumda nasıl format atacağını bilmeli. Ve hep yedekte bir format USB'si olmalı.
Boot edememe sorunu hiç yaşamadım vallahi. Ne yapıcam bilmiyorum şuan kaldım mal gibi.

HDD ye kurmayı deniyim mi?

Boot edememe sorunu hiç yaşamadım vallahi. Ne yapıcam bilmiyorum şuan kaldım mal gibi.
Dediğimi denemekten başka çareniz yok. Ya da bir bilgisayarcıya götürürsünüz, bu sorunları düzeltmeye ve Windows kurmaya kazık bir fiyat biçer. Sonra siz de paşa paşa ödersiniz. Beni 2 dakikacık dinleseydiniz belki şuan keyif sürüyor olacaktınız.

HDD ye kurmayı deniyim mi?
Daha fazla elinize yüzünüze bulaştırmayın.

SSD lerin yerini değiştirip HDD yi kasaya takmiyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…