Masaüstü kullanıyor iseniz içini açıp SSD ve HDD'nin sata kablolarını değiştirin.
Masaüstü kullanıyor iseniz içini açıp SSD ve HDD'nin sata kablolarını değiştirin.
SSD nin kablosu yokki hocam M2 SSDMasaüstü kullanıyor iseniz içini açıp SSD ve HDD'nin sata kablolarını değiştirin.
Farklı portlara takmayı deneyin. Sosyalde bu sorunu yaşayan bir kişi öyle yapmış ve sorunu çözülmüş.SSD nin kablosu yokki hocam M2 SSD
Anladım hocam başka çözümü yokmudur çok zahmetli kasayı, ekran kartını Sökmem lazım SSD ler içinFarklı portlara takmayı deneyin. Sosyalde bu sorunu yaşayan bir kişi öyle yapmış ve sorunu çözülmüş.
Beni dinlemeniz en kolay çözüm olurdu mesela... Başka birini etiketleyeceğinize önce beni etiketleseydiniz size rehber bir video atsaydım.Anladım hocam başka çözümü yokmudur çok zahmetli kasayı, ekran kartını Sökmem lazım SSD ler için
Eskisi gibi basit sanıyordum siler kurar açardık direk. BIOS u varsayılana çevirdim bidaha kuruyorum tekrar deneyeceğimBeni dinlemeniz en kolay çözüm olurdu mesela... Başka birini etiketleyeceğinize önce beni etiketleseydiniz size rehber bir video atsaydım.
Eskiden de basit değildi ki? Windows 7'den beri bu işlemleri yapıyoruz. Hatta Vista'dan beri. İyi bir bilgisayarı olan bir kişi acil bir durumda nasıl format atacağını bilmeli. Ve hep yedekte bir format USB'si olmalı.Eskisi gibi basit sanıyordum siler kurar açardık direk. BIOS u varsayılana çevirdim bidaha kuruyorum tekrar deneyeceğim
Boot edememe sorunu hiç yaşamadım vallahi. Ne yapıcam bilmiyorum şuan kaldım mal gibi.Eskiden de basit değildi ki? Windows 7'den beri bu işlemleri yapıyoruz. Hatta Vista'dan beri. İyi bir bilgisayarı olan bir kişi acil bir durumda nasıl format atacağını bilmeli. Ve hep yedekte bir format USB'si olmalı.
HDD ye kurmayı deniyim mi?Eskiden de basit değildi ki? Windows 7'den beri bu işlemleri yapıyoruz. Hatta Vista'dan beri. İyi bir bilgisayarı olan bir kişi acil bir durumda nasıl format atacağını bilmeli. Ve hep yedekte bir format USB'si olmalı.
Dediğimi denemekten başka çareniz yok. Ya da bir bilgisayarcıya götürürsünüz, bu sorunları düzeltmeye ve Windows kurmaya kazık bir fiyat biçer. Sonra siz de paşa paşa ödersiniz. Beni 2 dakikacık dinleseydiniz belki şuan keyif sürüyor olacaktınız.Boot edememe sorunu hiç yaşamadım vallahi. Ne yapıcam bilmiyorum şuan kaldım mal gibi.
Daha fazla elinize yüzünüze bulaştırmayın.Boot edememe sorunu hiç yaşamadım vallahi. Ne yapıcam bilmiyorum şuan kaldım mal gibi.
HDD ye kurmayı deniyim mi?
SSD lerin yerini değiştirip HDD yi kasaya takmiyim mi?Dediğimi denemekten başka çareniz yok. Ya da bir bilgisayarcıya götürürsünüz, bu sorunları düzeltmeye ve Windows kurmaya kazık bir fiyat biçer. Sonra siz de paşa paşa ödersiniz. Beni 2 dakikacık dinleseydiniz belki şuan keyif sürüyor olacaktınız.
Daha fazla elinize yüzünüze bulaştırmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.