C caglar12345 Zeptopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 2 3 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayar açılır açılmaz BIOS easy moda atıyor ve çıkamıyorum. Kapat aç yapsam veya kaydet ve çık desem de yine BIOS'a atıyor. Sorun nedir, çözümü nedir?
Arkadaşlar bilgisayar açılır açılmaz BIOS easy moda atıyor ve çıkamıyorum. Kapat aç yapsam veya kaydet ve çık desem de yine BIOS'a atıyor. Sorun nedir, çözümü nedir?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.697 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Sistem çökmüş veya boot etmemesi gereken bir cihazı boot ediyor. Artı 0 Eksi
Ömerdyn Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 26 3 Şubat 2024 #3 BIOS hard diski görüyor mu onu kontrol ettiniz mi? Eğer görüyorsa bir de boot sırasını kontrol etmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
BIOS hard diski görüyor mu onu kontrol ettiniz mi? Eğer görüyorsa bir de boot sırasını kontrol etmeyi deneyin.
KS KS C caglar12345 Zeptopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 2 3 Şubat 2024 #4 Ömerdyn dedi: BIOS hard diski görüyor mu onu kontrol ettiniz mi? Eğer görüyorsa bir de boot sırasını kontrol etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayar dan Artı 0 Eksi
Ömerdyn dedi: BIOS hard diski görüyor mu onu kontrol ettiniz mi? Eğer görüyorsa bir de boot sırasını kontrol etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayar dan
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.697 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 caglar12345 dedi: Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayar dan Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açın veya yeniden başlatın. BIOS ayarları menüsüne girmek için ekran boşken delete tuşuna basın ve biosa girin. BIOS'u açtıktan sonra önyükleme ayarlarına gidin. Önyükleme sırasını değiştirmek için ekrandaki talimatları uygulayın. Artı 0 Eksi
caglar12345 dedi: Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayar dan Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açın veya yeniden başlatın. BIOS ayarları menüsüne girmek için ekran boşken delete tuşuna basın ve biosa girin. BIOS'u açtıktan sonra önyükleme ayarlarına gidin. Önyükleme sırasını değiştirmek için ekrandaki talimatları uygulayın.
Ömerdyn Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 26 3 Şubat 2024 #6 caglar12345 dedi: Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... BIOS'a attığında menülerde boot yazan bir sekme vardır ona girmeniz gerek BIOS menünüzün fotoğrafını atın isterseniz daha iyi anlayabilelim. Artı 0 Eksi
caglar12345 dedi: Boot sırasını nasıl kontrol edebilirim sırası nasıl olmalı ben hiç anlamam bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... BIOS'a attığında menülerde boot yazan bir sekme vardır ona girmeniz gerek BIOS menünüzün fotoğrafını atın isterseniz daha iyi anlayabilelim.