BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Eski bilgisayarımı açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor güç kaynağında 2 kablo girişi var ben 1 tanesine takıyorum kablo alsam düzelir mi?
Eski bilgisayarımı açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor güç kaynağında 2 kablo girişi var ben 1 tanesine takıyorum kablo alsam düzelir mi?
Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #2 PSU bozuk olabilir. Denemelik internet kafecilerden alın diyeceğim ama malum yasak var. Artı 0 Eksi
BaySorry Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 format atınız hemen Artı 0 Eksi
KS KS BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #4 BaySorry dedi: Format atınız hemen. Genişletmek için tıkla... Dostum açılmayan bilgisayara nasıl format atabilirim ki? Artı 0 Eksi
BaySorry dedi: Format atınız hemen. Genişletmek için tıkla... Dostum açılmayan bilgisayara nasıl format atabilirim ki?
BaySorry Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 BurakU24 dedi: Dostum açılmayan bilgisayara nasıl format atabilirim ki? Genişletmek için tıkla... açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor dediğiniz için olabilir ama f2 f2 f2 basarak birşey oluyordu hatılarsam. (bence yapma yotubedan bak ) Artı 0 Eksi
BurakU24 dedi: Dostum açılmayan bilgisayara nasıl format atabilirim ki? Genişletmek için tıkla... açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor dediğiniz için olabilir ama f2 f2 f2 basarak birşey oluyordu hatılarsam. (bence yapma yotubedan bak )
KS KS BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #6 BaySorry dedi: Açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor dediğiniz için olabilir ama F2 F2 F2 basarak bir şey oluyordu hatılarsam. (bence yapma YouTube'dan bak ) Genişletmek için tıkla... Çok da uğraşmadım aslında zaten 20 senelik belki ileride eski olduğu için değer kazanır ya da çöp olur. Artı 0 Eksi
BaySorry dedi: Açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor dediğiniz için olabilir ama F2 F2 F2 basarak bir şey oluyordu hatılarsam. (bence yapma YouTube'dan bak ) Genişletmek için tıkla... Çok da uğraşmadım aslında zaten 20 senelik belki ileride eski olduğu için değer kazanır ya da çöp olur.