Sistem Açıldıktan Sonra Mavi Ekran Hatası Veriyor

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi açıyorum 5 dakika sonra donup mavi ekran hatası veriyor restart atıyor ama sonra daha mavi ekran yemiyor. Neyse laptopu kapatıyorum. Yarın açınca yine aynı 5 dakika sonra aynı hata ve donma tekrar restart atıyor yine daha bir şey olmuyor. Bu 3 gün öyle gitti bu sabah açtığımda mavi ekran hatasını verdi ancak yeniden başlatmadı. Sorun gider kısmında format attım kurulunca yeniden hata verdi 2 kere ama şimdi açıldı. Bu arada laptopun şarj adaptörünün prize giriş tarafı yamulmuştu bende penseyle yavaşça düzeltmiştim. Neden kaynaklanıyor bu? Hata kodunu hatırlamıyorum ve şimdi hata verecek gibi de durmuyor. Yani hata verecek gibi durmuyor derken şimdilik vermiyecek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyaları olmadan kimse yorum yapamaz minidump dosyalarını paylaşır mısınız acaba?

Minidump dosyaları olmadan kimse yorum yapamaz minidump dosyalarını paylaşır mısınız acaba?

Yukarıda bir link var bakıyorum nasıl atılır diye de arşive ekle deyince hata veriyor? Erişim engellendi hatası.

Arşivlemeden de atma imkanımız var mı acaba?

Bu hatayı bende yaşadım meğerse minjdump dosyalarını ilk masaüstüne sürükleyip atmak ya da dosyanın içinden direk arşivlemek olmuyormuş. İlk minidump dosyalarını kopyala deyip masaüstünde bir klasöre yapıştırın daha sonra Drive'ye yükleyip link paylaşmanız lazım.

Arşivlemeye gerek yok yani?

Klasöre attım arşivlemeden oradan Drive'a gönderdim ama okunamadı diyor.

Pardon söylmeyi unuttum bunları yaptıktan sonra arşivlemeniz lazım yani her türlü gerekiyor

Discord'unuz var mıdır acaba daha detaylı görüşebiliriz burası biraz soyut kaldı.

Discord'unuz var mıdır acaba daha detaylı görüşebiliriz burası biraz soyut kaldı.

Maalesef laptop formatlı ve hesabım yok telefon erişimimde şu an yok.

Bu şekildemi oluyor?

Anladım minidumpu paylaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım ayrıca minidumpta olmazsa ona da yardımcı olmaya çalışacağım.

Dosyayı herkese açık yapmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…