Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım?
Çözüm Z Z Zeki Altay 15 Eylül 2020 @yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler.
@yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler.
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 15 Eylül 2020 #2 Buradan steamı devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 15 Eylül 2020 #3 Görev yöneticisinden başlangıç programlarından Steam'ı devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 15 Eylül 2020 #4 Edit: İlk başta yanlış anlamışım. Galiba bunun yolu yok. En azından ben bilmiyorum. Manuel aç kapa herhalde. Artı 0 Eksi
Edit: İlk başta yanlış anlamışım. Galiba bunun yolu yok. En azından ben bilmiyorum. Manuel aç kapa herhalde.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 15 Eylül 2020 #5 Görev yöneticisi> Başlangıç > Steam > Sağ tık > Devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 15 Eylül 2020 #6 Görev yöneticisine gelip başlangıç kısmından devre dışı bırakman lazım. Artı 0 Eksi
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 15 Eylül 2020 #7 Görev Yöneticisi > Başlangıç > Steam > Devre Dışı Bırak. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Eylül 2020 #8 Konu sahibi simge durumunda olsun demiş siz "Devre dışı bırak." demişsiniz. Konuyu okusanız keşke biraz. Ayrıca hepinizin cevabı aynı olmasına rağmen bir öncekinin yazdığı cevabı beğenmeyip üstüne aynısını tekrar yazmışsınız. Artı 0 Eksi
Konu sahibi simge durumunda olsun demiş siz "Devre dışı bırak." demişsiniz. Konuyu okusanız keşke biraz. Ayrıca hepinizin cevabı aynı olmasına rağmen bir öncekinin yazdığı cevabı beğenmeyip üstüne aynısını tekrar yazmışsınız.
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 15 Eylül 2020 #9 Zeki Altay dedi: Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Simge durumunda çalışması demek tam olarak ne anlama geliyor anlamadım. Artı 0 Eksi
Zeki Altay dedi: Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Simge durumunda çalışması demek tam olarak ne anlama geliyor anlamadım.
KS KS Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #10 Evet birrtek kerem arkadaş anlamış ne demek istediğimi onu yapmasını bende biliyorum ama önceden simge durumunda başlıyordu şimdi direk mağaza açılıyor. Artı 0 Eksi
Evet birrtek kerem arkadaş anlamış ne demek istediğimi onu yapmasını bende biliyorum ama önceden simge durumunda başlıyordu şimdi direk mağaza açılıyor.