Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. PC açılınca Steam ekrana geliyor. Ben sadece simge durumunda çalışmasını istiyorum önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım?
Çözüm Z Z Zeki Altay 15 Eylül 2020 @yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler.
@yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 15 Eylül 2020 #11 Kerem00 dedi: Konu sahibi simge durumunda olsun demiş siz "Devre dışı bırak." Demişsiniz. Konuyu okusanız keşke biraz. Ayrıca hepinizin cevabı aynı olmasına rağmen bir öncekinin yazdığı cevabı beğenmeyip üstüne aynısını tekrar yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Bir kez açtığı zaman altta simge durumunda çalışır. Görev yöneticisinden kapatır başlangıçtan Steam'ı, sonra bir kez açar istediği zaman Steam'ı altta çalışır simge durumunda. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Konu sahibi simge durumunda olsun demiş siz "Devre dışı bırak." Demişsiniz. Konuyu okusanız keşke biraz. Ayrıca hepinizin cevabı aynı olmasına rağmen bir öncekinin yazdığı cevabı beğenmeyip üstüne aynısını tekrar yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Bir kez açtığı zaman altta simge durumunda çalışır. Görev yöneticisinden kapatır başlangıçtan Steam'ı, sonra bir kez açar istediği zaman Steam'ı altta çalışır simge durumunda.
yirikalische Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Eylül 2020 #12 MrPeedro dedi: Simge durumunda çalışması demek tam olarak ne anlama geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Steam açılsın, ama pencere şeklinde önüme gelmesin, aşağıdaki simgeye çift tıkladığımda gelsin diyor. Artı 0 Eksi
MrPeedro dedi: Simge durumunda çalışması demek tam olarak ne anlama geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Steam açılsın, ama pencere şeklinde önüme gelmesin, aşağıdaki simgeye çift tıkladığımda gelsin diyor.
KS KS Z Zeki Altay Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #13 @yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
@yirikalische Evet, tam olarak öyle istiyorum. Bir kere devre dışı bırakıp tekrar devreye soktum düzeldi sanırım. Yinede teşekkürler.