v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 1 saniye acik kalıyor hemen kapaniyor.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Ekim 2024 #2 v4x3 dedi: 1 saniye acik kalıyor hemen kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu nedir macun surdunuz mu? Artı 0 Eksi
v4x3 dedi: 1 saniye acik kalıyor hemen kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu nedir macun surdunuz mu?
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 13 Yer Edirne 21 Ekim 2024 #3 Soğutucu blok tam oturmamış olabilir bundan kaynaklı ısınıp bir anda kapanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 5 gundur bu sorunu yasiyorum. Bir konu acmisitim fakat banim oldugu icin cevap vermemedim. Hem islemci hem ekran karti termal macununu bugün değiştirdim. PSU fani donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
5 gundur bu sorunu yasiyorum. Bir konu acmisitim fakat banim oldugu icin cevap vermemedim. Hem islemci hem ekran karti termal macununu bugün değiştirdim. PSU fani donuyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.137 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #5 Ne desek havada kalır, donanımsal olarak bir problem var yada hatalı / eksik montaj var. Bilen birisinin kontrol etmesi gerek. Artı 0 Eksi
Ne desek havada kalır, donanımsal olarak bir problem var yada hatalı / eksik montaj var. Bilen birisinin kontrol etmesi gerek.
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #6 claus dedi: Ne desek havada kalır, donanımsal olarak bir problem var ya da hatalı / eksik montaj var. Bilen birisinin kontrol etmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Durum bu. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Baska bir PSU ile denedim olmasi sanirim anakarttan bir sorun var. Son düzenleme: 26 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
claus dedi: Ne desek havada kalır, donanımsal olarak bir problem var ya da hatalı / eksik montaj var. Bilen birisinin kontrol etmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Durum bu. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Baska bir PSU ile denedim olmasi sanirim anakarttan bir sorun var.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.137 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #7 v4x3 dedi: Durum bu. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Baska bir PSU ile denedim olmasi sanirim anakarttan bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Olabilir olmayada bilir Dediğim gibi gerekirse sağlam donanımlar ile tek tek veya topluca duruma göre test etmen gerek. Artı 0 Eksi
v4x3 dedi: Durum bu. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Baska bir PSU ile denedim olmasi sanirim anakarttan bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Olabilir olmayada bilir Dediğim gibi gerekirse sağlam donanımlar ile tek tek veya topluca duruma göre test etmen gerek.
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #8 claus dedi: Olabilir olmayabilir de Dediğim gibi gerekirse sağlam donanımlar ile tek tek veya topluca duruma göre test etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Şimdi başka bir bilgisayarı test ettim onda da aynı sorunu alıyorum farklı PSU falan çıkamadım işin içinden hocam bir el atın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
claus dedi: Olabilir olmayabilir de Dediğim gibi gerekirse sağlam donanımlar ile tek tek veya topluca duruma göre test etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Şimdi başka bir bilgisayarı test ettim onda da aynı sorunu alıyorum farklı PSU falan çıkamadım işin içinden hocam bir el atın.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.137 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #9 Başka bir bilgisayarı test ettim derken ? Şimdi sadece sağlam bir PSU ile test ettin doğru mudur ? Artı 0 Eksi
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #10 claus dedi: Başka bir bilgisayarı test ettim derken? Şimdi sadece sağlam bir PSU ile test ettin doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Asadan abimin bilgisayarini getirdim uzay montajla iki PSU yuda denedim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Başka bir bilgisayarı test ettim derken? Şimdi sadece sağlam bir PSU ile test ettin doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Asadan abimin bilgisayarini getirdim uzay montajla iki PSU yuda denedim.