dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 26 Nisan 2021 #1 Hepinize merhabalar arkadaşlar. PC açılır açılmaz disk %100'e varıyor kullanımı. SSD yok. Sistemim aşağıdaki gibidir. Ryzen 3 3500. ASUS RX 560 4 GB. Vengeance LPX serisi 8 GB DDR4 2400 MHz 2X. Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM. Thermaltake Litepower 450W. Dosya Ekleri disk.png 184,3 KB · Görüntüleme: 86
Hepinize merhabalar arkadaşlar. PC açılır açılmaz disk %100'e varıyor kullanımı. SSD yok. Sistemim aşağıdaki gibidir. Ryzen 3 3500. ASUS RX 560 4 GB. Vengeance LPX serisi 8 GB DDR4 2400 MHz 2X. Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM. Thermaltake Litepower 450W.
Çözüm dawnn 26 Nisan 2021 Sürücü güncellemesi yapınca sorun çözüldü. Şu an sorun yaşamıyorum teşekkür ederim yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Sürücü güncellemesi yapınca sorun çözüldü. Şu an sorun yaşamıyorum teşekkür ederim yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 26 Nisan 2021 #21 Açılışta güncelleme indirme veya yüklemesi yapıyor olabilirmi? Artı 0 Eksi
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #22 dawnn dedi: Sistemi alalı maksimum 3 yıl olmuştur. Fakat işlemciyi değiştirdim ve ekstra RAM aldım. Genişletmek için tıkla... Bir HDD health sonuçlarını atar mısın? Artı 0 Eksi
dawnn dedi: Sistemi alalı maksimum 3 yıl olmuştur. Fakat işlemciyi değiştirdim ve ekstra RAM aldım. Genişletmek için tıkla... Bir HDD health sonuçlarını atar mısın?
KS KS dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 26 Nisan 2021 #23 Made In Turkey dedi: Ama cevaplar hep aynı. Neyse boşu boşuna uzatmayalım konuyu. Eğer sinirinizi bozduysam affedin. Şu aralar korona döneminde yapacak bir şey bulamadığım için başkalarını sinir etmekle uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... sorun değil. avis1 dedi: Açılışta güncelleme indirme veya yüklemesi yapıyor olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Başlangıçta hiçbir uygulama açık değil. SSGHOST.EXE dedi: Bir HDD health sonuçlarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tekrar yapmam gerekecek elimde yok şuan. Artı 0 Eksi
Made In Turkey dedi: Ama cevaplar hep aynı. Neyse boşu boşuna uzatmayalım konuyu. Eğer sinirinizi bozduysam affedin. Şu aralar korona döneminde yapacak bir şey bulamadığım için başkalarını sinir etmekle uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... sorun değil. avis1 dedi: Açılışta güncelleme indirme veya yüklemesi yapıyor olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Başlangıçta hiçbir uygulama açık değil. SSGHOST.EXE dedi: Bir HDD health sonuçlarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tekrar yapmam gerekecek elimde yok şuan.
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #24 dawnn dedi: sorun değil. Başlangıçta hiçbir uygulama açık değil. Tekrar yapmam gerekecek elimde yok şu an. Genişletmek için tıkla... HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
dawnn dedi: sorun değil. Başlangıçta hiçbir uygulama açık değil. Tekrar yapmam gerekecek elimde yok şu an. Genişletmek için tıkla... HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum.
KS KS dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 26 Nisan 2021 #25 SSGHOST.EXE dedi: HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben istediğiniz yeri yanlış anlamışım sanırsam. Tekrar test yapacaktım ki sonradan aklıma geldi. Dosya Ekleri disk2.png 68,7 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
SSGHOST.EXE dedi: HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben istediğiniz yeri yanlış anlamışım sanırsam. Tekrar test yapacaktım ki sonradan aklıma geldi.
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #26 Error scan yapar mısın ayrıca ısın iyi bir de Benchmark'ın fotosunu atmanı isteyeceğim. Artı 0 Eksi
KS KS dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 26 Nisan 2021 #27 SSGHOST.EXE dedi: HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Quick scan yaptım o yönden de sorun çıkmadı. SSGHOST.EXE dedi: Error scan yapar mısın ayrıca ısın iyi bir de Benchmark'ın fotosunu atmanı isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika boyunca yapayım? Artı 0 Eksi
SSGHOST.EXE dedi: HDD elinde yoksa farklı bir HDD tak belki sorun HDD de değildir ayrıca sıcaklığı fazla yükselirse böyle naz yapar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Quick scan yaptım o yönden de sorun çıkmadı. SSGHOST.EXE dedi: Error scan yapar mısın ayrıca ısın iyi bir de Benchmark'ın fotosunu atmanı isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika boyunca yapayım?
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #28 dawnn dedi: Quick scan yaptım o yönden de sorun çıkmadı. Kaç dakika boyunca yapayım? Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok bir de tam tarama yap. Artı 0 Eksi
dawnn dedi: Quick scan yaptım o yönden de sorun çıkmadı. Kaç dakika boyunca yapayım? Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok bir de tam tarama yap.
KS KS dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 26 Nisan 2021 #29 SSGHOST.EXE dedi: O zaman sorun yok bir de tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapıyorum şuan. Artı 0 Eksi
SSGHOST.EXE dedi: O zaman sorun yok bir de tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapıyorum şuan.
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #30 dawnn dedi: Tam tarama yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Benchmark fotografını atabilir misin? Artı 0 Eksi
dawnn dedi: Tam tarama yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Benchmark fotografını atabilir misin?