Sistem açılırken 1024p oluyor ve donuyor

Daha fazla  
Selamun aleyküm, ben dün bilgisayarcıya gittim. (Hatam da şu şekilde: Bilgisayar açılırken 1024p'ye alıyor ve donuyor.) Bilgisayarcı da sorunu bulmaya çalıştı. Sonra format denedik, hata verdi. BIOS falan yaptı, başka ekran kartı denedi, benim bilgisayara onunla oldu. Sonra onu çıkardı, ekran kartsız açtı benim bilgisayarı, hata düzelmedi. En son ekran kartını başka PC’ye bağladı ve hata vermedi, bayağı baktık ama hata vermedi. Yani benim anladığım, bu kart benim PC’deki bir şey ile hata veriyor. Cumartesi müsaitim, çözeceğim dedi. Ama size de sormak isterim, tam olarak ne uyumsuz oluyor?

Sorun ekran kartında olamaz gibi çünkü ekran kartı başka sistemde cayır cayır çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cumartesi bilgisayarcıda deneyeceğim ama şöyle bir şey oldu. Ben bu ekran kartını yeni aldım. Bundan önceki ekran kartımda bir sorun yoktu. Bu ekran kartını takınca başladı sorun. Aldığım ekran kartı rx 7800xt psu da değişmek zorunda kaldım acaba ondan olabilir mi. Eski psu 600w tı yetmez dediler. Thermaltake tr2s 750w aldım sıfır. Düzgün olması gerek ama bilemedim. Denedikten sonra olmazsa iade ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı