tspmb7
Decipat
- Anakart
- Intel H61
- İşlemci
- i5 3570
Speaker nereye takılmalı?
Anakartta sadece 1 tane 4'lü pin var altında ise SPEAK1 yazıyor. Buraya mı takmalıyım?
Aylar önce bir konu açmıştım speaker nereye takılmalı diye ama cevap gelmedi. Speaker'ı taktım ancak sistemden 6 kısa bip sesi geliyor. Ama sistem açılıyor onda bir sıkıntı yok. Neden olabilir?Speaker nereye takılmalı?
Anakartta sadece 1 tane 4'lü pin var altında ise SPEAK1 yazıyor. Buraya mı takmalıyım?www.technopat.net
Hocam Speaker bildiğimiz bazır nasıl driver'ı olabiliyor?Senkronizasyon sesi gibi geldi reis speakarın driverı varsa orada ayarları vardır. Birbirlerinin otomatik düzeylerini ölçüp eşitliyor dert edilecek bir şey değil. Ama dediğim gibi rahatsızsan driverları üzerinden otomatik senkronizasyonu kapat butonu vardır.
Hocam speaker bildiğimiz bazır nasıl Driver'ı olabiliyor?
12-13 yıllık yoktur herhalde driver'ı.Markalara bağlı bass, vb. ayarlarını yapmak için driverları olabiliyor.
Hocam speaker bildiğimiz bazır nasıl Driver'ı olabiliyor?
Speaker eski sistemdeyken sadece 1 bip sesiyle normal açılıyordu. Yeni sisteme takınca böyle bir şey oldu.
12-13 yıllık yoktur herhalde Driver'ı.
Eski Cooler Master bir kasadan söktüm anakartı ise ASUS'du. Speaker'da bir marka yazmıyor.
Klavye işlemcisi hatası olarak göstermişler. Klavye işlemcisi ne oluyor?Buradaki konuşmaya bakın belki de arıza bildirgesidir.Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Klavye işlemcisi hatası olarak göstermişler. Klavye işlemcisi ne oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.