Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 RAM 24 DDR4 3000 MHZ SSD veya HDD modeli Samsung 970 Evo Ekran kartı MSI RX 6600 Anakart Asus TUF b450 PRO İşlemci R 5 3600 Şimdi akşamları yatmadan önce elektriği kesiyorum sonra sabah açmak istediğimde PC açılıp kapanıyor, sonra açılıyor. Not: Elektrik kesilmediğinde normal açılıyor. Aklınızda canlansın diye aşağıya video linki bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şimdi akşamları yatmadan önce elektriği kesiyorum sonra sabah açmak istediğimde PC açılıp kapanıyor, sonra açılıyor. Not: Elektrik kesilmediğinde normal açılıyor. Aklınızda canlansın diye aşağıya video linki bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Adesky Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur. Artı 0 Eksi
Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur.
KS KS Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Adesky dedi: Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur. Genişletmek için tıkla... Yenisini nereden alırım? Artı 0 Eksi
Adesky dedi: Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur. Genişletmek için tıkla... Yenisini nereden alırım?
A Adesky Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 Alaxel dedi: Yenisini nereden alırım? Genişletmek için tıkla... O konuda hiç bir fikrim yok ben 2 senedir o şekilde kullanıyorum ama ne kadar sağlıklı bilemem Artı 0 Eksi
Alaxel dedi: Yenisini nereden alırım? Genişletmek için tıkla... O konuda hiç bir fikrim yok ben 2 senedir o şekilde kullanıyorum ama ne kadar sağlıklı bilemem
KS KS Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #5 Adesky dedi: Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl dolmadı daha ama nasıl bitti. Artı 0 Eksi
Adesky dedi: Tahminimce BIOS pili bitmiştir elektrik kesilince boşalıyordur tekrar açıldığında doldurup restart atıyordur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl dolmadı daha ama nasıl bitti.
A Adesky Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #6 Alaxel dedi: 2 yıl dolmadı daha ama nasıl bitti. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi ben bu işlerden pek anlamam ancak tahmin yürütebilir ve tecrübelerimi paylaşabilirm internette nerde bulunacağına dair araştırma yapabilirsin veya 2 yıl oldu dedin garantisi varsa eğer yollayabilrisin Artı 0 Eksi
Alaxel dedi: 2 yıl dolmadı daha ama nasıl bitti. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi ben bu işlerden pek anlamam ancak tahmin yürütebilir ve tecrübelerimi paylaşabilirm internette nerde bulunacağına dair araştırma yapabilirsin veya 2 yıl oldu dedin garantisi varsa eğer yollayabilrisin