E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 BIOS ayarlarından Fast boot açılmış fark ettim ve kapattım ama sorun devam ediyor. Çözümü nedir?
Emre İnanoğlu Decipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 783 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #2 Şurayı da kontrol edin, bazen buranın açık olması da sebep olabiliyor. Güç Seçenekleri-Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin-Gerisi görselde Dosya Ekleri 2022-02-21_23-00-19.png 71,1 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
Şurayı da kontrol edin, bazen buranın açık olması da sebep olabiliyor. Güç Seçenekleri-Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin-Gerisi görselde
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Fast bootla alakası yok bence bende kullanıyorum o ayarı anakartınıza göre BIOS tuşuna basın. Olmaz ise boot menüden enter setup yapmayı deneyin anakarttan anakarta değişebilir. Artı 0 Eksi
Fast bootla alakası yok bence bende kullanıyorum o ayarı anakartınıza göre BIOS tuşuna basın. Olmaz ise boot menüden enter setup yapmayı deneyin anakarttan anakarta değişebilir.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.766 Makaleler 2 Çözümler 14 21 Şubat 2022 #4 Windows üzerinden de BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows üzerinden de BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 Yeniçocuk dedi: Windows üzerinden de BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS güncelledim ve ardından ayarları default yapıp tekrardan ayarladım düzeldi. Artı 0 Eksi
Yeniçocuk dedi: Windows üzerinden de BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS güncelledim ve ardından ayarları default yapıp tekrardan ayarladım düzeldi.