Sistem Açılırken BIOS Tuşuna Basınca BIOS'a Girilmiyor

Baran20166666

Centipat
Katılım
7 Eylül 2019
Mesajlar
29
Bilgisayarı yeniden başlatırken BIOS tuşuma bastığımda ekrana görüntü gelmiyor. Ama yeniden başlatıp BIOS tuşuna basmayıp bırakırsam ekran geliyor ve Windows 10 açılıyor. Forumda çoğu konuya baktım ama benim sorunum gibi bir sorun bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun benim başıma laptop kullanırken geliyordu. Güç tuşuna bastığım anda delete tuşuna sürekli basarsam eğer açılmıyordu. Anakart logonuz geldikten sonra boot işlemine geçmeden önce bios açma tuşunuza basarsanız sorunum düzeliyordu. İsterseniz sizde öyle deneyebilirsiniz.
 
Güç seçenekleri gelişmiş güç ayarlarını değiştir hızlı başlatma kapat. Biostan işlerini hallet geri aç 😁
 
Eğer windows 10 kullanıyorsan shıft tuşuna basılı tutarak pc yi yeniden baslat önüne gelen menüde sorun gider e bas ardından gelişmiş seçenekler ve UEFI donanım yazılımı ayarlarına bastığın zaman yeniden başlat gelicek önüne onada bas ardında pc yeniden başlayacak ve sen hicbir şeye basmadan direkt olarak bios açılıcak eğer yapamazsan technopat ın youtube kanalında gerekli video var ordan da bakabilirsin
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı