Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.740 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken bu hata ile karşılaşıyorum hala çözemedim. BIOS ekranı geliyor orada 88-90 derece arası CPU sıcaklığı geziyor. Dosya Ekleri IMG_20240621_152141.jpg 73,7 KB · Görüntüleme: 163 IMG_20240621_151906.jpg 155,8 KB · Görüntüleme: 129
Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken bu hata ile karşılaşıyorum hala çözemedim. BIOS ekranı geliyor orada 88-90 derece arası CPU sıcaklığı geziyor.
mr.Ghost Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #21 işlemci ısısını düşürmek için bios'dan undervolt yap eğer render almıyorsan kullanımın sadece oyun ise performans fark etmez Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stack dedi: Kanka şimdi arkadaşlar yazdığı için kasayı yatırdım yere tozunu falan alayım sonra dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci stok fanla normalde gayet soğuk çalışırden iyi bir termal macun al ve internetten bakarak uygula ısı çok fark eder. Artı 0 Eksi
işlemci ısısını düşürmek için bios'dan undervolt yap eğer render almıyorsan kullanımın sadece oyun ise performans fark etmez Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stack dedi: Kanka şimdi arkadaşlar yazdığı için kasayı yatırdım yere tozunu falan alayım sonra dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci stok fanla normalde gayet soğuk çalışırden iyi bir termal macun al ve internetten bakarak uygula ısı çok fark eder.