Sistem açılırken HP Batter Alert uyarısı veriyor

KaanVFX

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2019
Mesajlar
87
Selamlar, PC'yi açtığımda siyah ekranda HP Batery Alert uyarısı alıyorum. Pilimin bittiğinin farkındayım. Bu ekrandan sonra da Press ESC for boot menu siyah ekranı geliyor. Açılışta bu ekranları görmek istemiyorum. Önceden yoktu. Nasıl kaldırabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pilinizi değiştirerek.
Veya ( tam emin olmamakla beraber ) sanırsam HP'nin dosyalarından silince çıkmıyordu o ekran.
( Gidip de benim demem üzerine silmeyiniz. Ben işin uzmanı değilim. )
 
Pil malesef çok pahalı.
Zaten 3 yıldır hep şarja takılı kullandım.Pil modu ile kullanmayacağım için o kadar para vermek istemiyorum.Sadece başta o uyarıyı görmek istemiyorum.Bir kaç yerde BIOS'tan uyarının kaldırılabileceğini yazmışlar ama detaylı bir açıklama yok.Belki burdan bilen vardır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı