muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Bilgisayar acilirken bu ekranda kalıyor sol ustte bir şey yanıp sönüyor. Dosya Ekleri IMG_20230620_174314.jpg 47,1 KB · Görüntüleme: 46
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.469 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Bios menüsünden işletim sisteminin kurulu olduğu HDD/SSD'nizi en başa alır mısın? Artı 0 Eksi
atescengo Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 İnno 3D RTX 3060Tİ ROG B550-F Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18 RMX 750w PSU DELL G2722HS Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis 20 Haziran 2023 #3 Harleen dedi: BIOS menüsünden işletim sisteminin kurulu olduğu HDD/SSD'nizi en başa alır mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dedigi gibi sistemin kurulu oldugu diski seçmelisin. Artı 0 Eksi
Harleen dedi: BIOS menüsünden işletim sisteminin kurulu olduğu HDD/SSD'nizi en başa alır mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dedigi gibi sistemin kurulu oldugu diski seçmelisin.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 Harleen dedi: BIOS menüsünden işletim sisteminin kurulu olduğu HDD/SSD'nizi en başa alır mısın? Genişletmek için tıkla... Reis bilgisayar acilmiyor hiç klavyeyide okumuyor. atescengo dedi: Arkadaşın dedigi gibi sistemin kurulu oldugu diski seçmelisin. Genişletmek için tıkla... Vallahi reis o menüyü acamiyorum işte. Bazen de bu ekran geliyor. Dosya Ekleri IMG_20230620_180648.jpg 47,7 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 20 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Harleen dedi: BIOS menüsünden işletim sisteminin kurulu olduğu HDD/SSD'nizi en başa alır mısın? Genişletmek için tıkla... Reis bilgisayar acilmiyor hiç klavyeyide okumuyor. atescengo dedi: Arkadaşın dedigi gibi sistemin kurulu oldugu diski seçmelisin. Genişletmek için tıkla... Vallahi reis o menüyü acamiyorum işte. Bazen de bu ekran geliyor.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 20 Haziran 2023 #5 muslumbabaa dedi: Bilgisayar acilirken bu ekranda kalıyor sol ustte bir şey yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin eksik kurulmuş yeniden format at. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Bilgisayar acilirken bu ekranda kalıyor sol ustte bir şey yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin eksik kurulmuş yeniden format at.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #6 kerojann dedi: İşletim sistemin eksik kurulmuş yeniden format at. Genişletmek için tıkla... Reis format atamiyorum ki nasıl atacağım BIOS menüsüne girmem lazim onun için giremiyorum. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: İşletim sistemin eksik kurulmuş yeniden format at. Genişletmek için tıkla... Reis format atamiyorum ki nasıl atacağım BIOS menüsüne girmem lazim onun için giremiyorum.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 20 Haziran 2023 #7 Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. muslumbabaa dedi: Reis format atamiyorum ki nasıl atacağım BIOS menüsüne girmem lazim onun için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın? Artı 0 Eksi
Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. muslumbabaa dedi: Reis format atamiyorum ki nasıl atacağım BIOS menüsüne girmem lazim onun için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın?
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #8 kerojann dedi: Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Kankam klavyenin ışığı yanmiyor. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Kankam klavyenin ışığı yanmiyor.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 20 Haziran 2023 #9 muslumbabaa dedi: Kankam klavyenin ışığı yanmiyor. Genişletmek için tıkla... hdd/ssdni okumamış olabilir PC. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Kankam klavyenin ışığı yanmiyor. Genişletmek için tıkla... hdd/ssdni okumamış olabilir PC.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #10 kerojann dedi: Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bassamda bir şey olmuyor. kerojann dedi: hdd/ssdni okumamış olabilir PC. Genişletmek için tıkla... Kanka çalışıyor bir sıkıntı olmuyor SSD de çalışıyor onda sıkıntı yok zaten. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: Başka bir bilgisayar varsa evde veya arkadaşında falan USB ile içine Windows 10 veya kullanacağın işletim sistemini yükle ve formatla düzelir. Kankam PC'yi açma düğmesine bas sonra art arda F8e bas bir ekran gelecek oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bassamda bir şey olmuyor. kerojann dedi: hdd/ssdni okumamış olabilir PC. Genişletmek için tıkla... Kanka çalışıyor bir sıkıntı olmuyor SSD de çalışıyor onda sıkıntı yok zaten.