Sistem açılırken "to skip disk checking press any key" hatası

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 2, 3 gündür bilgisayarı açarken Windows 10 "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum ve beklediğim zaman yüzde dolmaya başlıyor. Herhangi bir tuşa basınca da atlıyor. Bazen de bir tuşa bastığımda görüntü gidiyor. HD Tune programı ile test ettim. Sonucu koyuyorum buraya. SSD'de sanırım bir sıkıntı var. Anlayan, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hataların üstüne tıklayınca da altta açıklama yazıyor:

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ye bakacak şekilde bir fan koyabilirsin, ve arkadaşın dediği gibi SATA kablosunu değiştirebilirsin.
SSD'ye bakacak şekilde bir fan koyabilirsin, ve arkadaşın dediği gibi SATA kablosunu değiştirebilirsin.
Bende HDD'de olmuştu bu DVD ile format atabildim ,USB bellek ile format atamadım.

Bende HDD'de olmuştu bu DVD ile format atabildim ,USB bellek ile format atamadım.
Fan koyma şansım yok SSD yeri arkada. Zaten hatanın biri cable diyor. Bu kabloyu kendim değiştirebilir miyim ? Zor bir işlem mi ?

İlk olarak chipset sürücünüzü güncelleyin. Sonra bunu yükleyip optimize yapmayı deneyin.

Chipset nasıl güncelleniyor bilgim yok ayrıca indirme işlemi olmuyor.

@Recep Baltaş

Abi bir bakar mısın şu soruna rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset nasıl güncelleniyor bilgim yok ayrıca indirme işlemi olmuyor.
Sistem bilgilerinizi vermediğiniz için kendiniz bilmeniz lazım. Bilgileri de bilmiyorsanız imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. İndirme işlemi olmuyor dediğin nedir? Link çalışmıyor diyorsan bende çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…