Mertcan15 Zeptopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 RAM Cl16 3600 mhz SSD veya HDD modeli M2 ssd Ekran kartı Gibabyte eagle rtx 3050 Anakart H410m h İşlemci Ryzen 5 5500 Bilgisayarı açarken video sinyali yok, bekleme moduna giriliyor yazıyor, siyah ekranda kalıyor. BIOS pilini çıkarttım, 1-2 dakika bekleyip geri taktım, değişmedi. Sizce ne olabilir yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarı açarken video sinyali yok, bekleme moduna giriliyor yazıyor, siyah ekranda kalıyor. BIOS pilini çıkarttım, 1-2 dakika bekleyip geri taktım, değişmedi. Sizce ne olabilir yardımcı olur musunuz?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 5 Aralık 2022 #11 Mertcan15 dedi: Televizyona taktım yine de aynısı oldu ekran kartını çıkarttım anakarta taktım yine aynısı oldu bence anakart'ta sorun var Genişletmek için tıkla... Anakartta baska bir PCI slotu varsa ona takip dener misin? Artı 0 Eksi
Mertcan15 dedi: Televizyona taktım yine de aynısı oldu ekran kartını çıkarttım anakarta taktım yine aynısı oldu bence anakart'ta sorun var Genişletmek için tıkla... Anakartta baska bir PCI slotu varsa ona takip dener misin?