Sistem açılırken Windows 10'da no signal hatası veriyor

Triple Death

Hectopat
Daha fazla  
Başta anakartın model nosu yazarken böyle oluyor ondan sonra Windows yükleme işareti çıkıp no signal diye hata veriyor.
Birden fazla dönüştürücü kullanıyorum. Ondan olur mu?

20250322_171145.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki televizyona ve başka monitörde deneyin olmazsa o dönüştürücü ile farkli bir ekran kartı deneyin sorun yoksa ekran kartınızın VRAM'ı arızalıdır.

Başka ekran kartı ile denedim sorun yok. Bu ekran kartını taktım ilk başta PC sorunsuz açıldı ama anakart model yazısı aynı şekil çıkıyordu. Sürücüyü kurunca Windows 10 yükeleme ekranından sonra gidiyor artık anlamadım gitti cok fazla dönüştürücü oldugu için bence dönüştürücüden dolayı ekranın cözünürlügünü Hz'sini ayarlanmıyordu. Deneyip size geri döneceğim.

Başka monitörle denedim oldu şöyle sıkıntım var dönüştürücü tek yani şöyle ekran kartı DVI girişi var tek DVI'yı HDMI dönüştürücü kullanıyorum sıkıntı yok öbür monitör VGA elimdeki kablolarla 2 dönüştürücü birbirine bagladım 1 adetde cift taraflı dişi HDMI ile birleştirdim daha ne olsun bütün tuşlara basmışız DVI to VGA kaliteli kablo önerirsiniz?

Son düzenleme:
Başka ekran kartı ile denedim sorun yok. Bu ekran kartını taktım ilk başta PC sorunsuz açıldı ama anakart model yazısı aynı şekil çıkıyordu. Sürücüyü kurunca Windows 10 yükeleme ekranından sonra gidiyor artık anlamadım gitti cok fazla dönüştürücü oldugu için bence dönüştürücüden dolayı ekranın cözünürlügünü Hz'sini ayarlanmıyordu. Deneyip size geri döneceğim.

Başka monitörle denedim oldu şöyle sıkıntım var dönüştürücü tek yani şöyle ekran kartı DVI girişi var tek DVI'yı HDMI dönüştürücü kullanıyorum sıkıntı yok öbür monitör VGA elimdeki kablolarla 2 dönüştürücü birbirine bagladım 1 adetde cift taraflı dişi HDMI ile birleştirdim daha ne olsun bütün tuşlara basmışız DVI to VGA kaliteli kablo önerirsiniz?

Ekran kartın arızalı geçmiş olsun.

Neden dönüştürücülerden mı?

Kalpten gidiyordum hocam driver kurulurken ekran beyaz oldu bem beyaz değil de beyazimsi kurulumun sonunda düzeldi bir sıkıntı olur mu en iyisi tamire mi göndereyim?

Yokla her PC yine yeniden başlatınca oluyor beyazimsi sonra düzeliyor.

Windows açılınca düzeliyor.

Özel cözünürlük oluşturulmuyorda kartı tamire vereceğimde adama ben ne diyeyim ki adam etsin.

Hocam ne deyip tamire veririm.

Dosya Ekleri

• 20250322_182444.jpg
    20250322_182444.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Kalpten gidiyordum hocam driver kurulurken ekran beyaz oldu bem beyaz değil de beyazimsi kurulumun sonunda düzeldi bir sıkıntı olur mu en iyisi tamire mi göndereyim?

Özel cözünürlük oluşturulmuyorda kartı tamire vereceğimde adama ben ne diyeyim ki adam etsin.

Hayır hocam muhtemelen ya statik elektrikten ya da farklı bir şeyden onu usta daha iyi bilir.

Garanti varsa garantiye yollayın ya da ustaya verin güvenilir firmalar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı